Autor W�tek: Może mały zjazd?  (Przeczytany 277 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Może mały zjazd?
« dnia: Sobota, 5 Mar 2016, 23:48:50 »
Skarland zacznie w tym roku swój 8 rok istnienia i pomyślałem  nad możliwością zorganizowania w sezonie wakacyjnym  niewielkiego zjazdu oczywiście na bogatej w tajemnice Ziemi Świętokrzyskiej - dlaczego w województwie Świętokrzyskim? A no dlatego, że osobom zainteresowanym mógł bym zaprezentować zupełnie realny Skarland ;) czyli Skarżysko-Kamienna bo od tego miasta nazwę ma nasze państwo - nie czepiać się mnie po prostu lepszego pomysłu nie miałem :P

Dla niewtajemniczonych  Województwo Świętokrzyskie oprócz Świętego Krzyża i Bałtowa posiada wiele, ciekawych miejsc, które warto ba trzeba zobaczyć i moja już w tym głowa aby chętne osoby poznały to skąd Skarland się wywodzi ;)

Proponuję tego typu spotkanie bo znamy się już dłuższy czas za sprawą forum czy GG i moglibyśmy poznać się lepiej, a sam zjad nie musim być wyłącznie skarlandzki do udziału możemy zaprosić również przyjaciół z innych państw.

Czekam na wasze opinie w tej sprawie.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Carlos de Médici

• Rodzina Królewska
  • Przyjaciel Skarlandu
  • Wiadomo�ci: 463
    • Status GG
Odp: Może mały zjazd?
« Odpowied� #1 dnia: Niedziela, 6 Mar 2016, 00:22:45 »
Cóż, pomysł na pewno warty rozważenia, choć w tym momencie ciężko jest mi jakoś dokładnie się zadeklarować, co do pasujących mi terminów. Jeśli odzew pozostałych Osób będzie pozytywny, to warto wrócić do tematu jakoś bliżej wakacji. ;)