Autor W�tek: Kilka spraw technicznych  (Przeczytany 667 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Norbert I Catalan

• Moderator
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Kilka spraw technicznych
« dnia: Sobota, 16 Lut 2013, 00:38:12 »
Korzystając z wolnego tygodnia postanowiłem poświęcić trochę więcej czasu Skarlandowi a konkretniej sprawom technicznym z nim związanym a konkretniej sprawom strony i forum.
Dokładniej mówiąc Skarland wreszcie otrzyma stronę ale nie będzie to strona taka jak była planowana na to w chwili obecnej czasu nie mam, będzie to raczej prosta strona z paroma ciekawymi rozwiązaniami :)
Jeżeli chodzi o forum to tu szału nie będzie, acz kolwiek pod nawigacją ukaże się Wam slider, który w dość ciekawy sposób będzie prezentował informacje o najbliższych wydarzeniach w kraju. Dodatkowo kilka kosmetycznych zmian i będzie okej :)
A i bym zapomniał forum Królestwa Skarlandu będzie dostępne też w wersji mobilnej na systemy Android i iOS ale to już zapewe nie w najbliższym tygodniu.

Na forum w najbliższych dniach zostaną umieszczone reklamy z jednego z programów partnerskich na stronie głównej i w każdym temacie. Reklamy te umieszczę najwyżej na 2 miesiące ponieważ chce je przetestować i wykorzystać (jak przejdą test) je w jednym z moich nowych projektów. Dlaczego forum Skarlandu zapewne zapytacie, ano dlatego ponieważ forum Skarlandu jaki sama domena skarland.vot.pl jest wysoko notowana w Google, forum jest stale monitorowane przez system statystyk Piwik, no i trochę czasu już istnieje - dlatego idealnie nadaje się do testu.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Andreas

• Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 897
  • Król Senior
Re: Kilka spraw technicznych
« Odpowied� #1 dnia: Sobota, 16 Lut 2013, 20:03:16 »
Cytat: "Norbert I Catalan"
A i bym zapomniał forum Królestwa Skarlandu będzie dostępne też w wersji mobilnej na systemy Android i iOS ale to już zapewe nie w najbliższym tygodniu.

A tak spytam, czym się będzie się różnić forum androidowe od normalnej wersji ? Bo szczerze mówiąc mi na Androidzie dobrze działa forum, tylko ta wtyczka Facebooka jakoś mnie irytuje ;)
(-) Andreas Camilo Guerra de Catalán
JKM Andreas I
Król Senior Skarlandu
Król Skarlandu od 5 kwietnia 2011 r. do 19 lipca 2013 r.
Gubernator Baskonii
Selekcjoner reprezentacji Skarlandu od 10 lipca 2011 r.

Offline Norbert I Catalan

• Moderator
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
Re: Kilka spraw technicznych
« Odpowied� #2 dnia: Sobota, 16 Lut 2013, 22:45:59 »
bardzo prostym szablonem bez fcebookowych wtyczek i kilku bajerów jakie niedługo zainstaluje na forum.

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli