Dobrze, w takim razie ja skorzystam, po raz pierwszy, z prawa łaski które posiada Król.
Ale nie to jest rzecz najważniejsza, smuci mnie Norbercie Twoja postawa wobec członka Twojej rodziny, wobec następcy tronu. Mikroświat patrzy i się śmieje, bo w tym Skarlandzie do niczego nie dojdzie konkretnego, bo następca tronu wywołuje kontrowersje, które są podsycane przez Ciebie, bo masz inne poglądy. Trudno, pisałem Ci to na PW, ale powiem publicznie, musisz uszanować moją decyzję.
A jeszcze dodam coś od siebie nt.: naruszenia tego Art. 24 KK. Może i zostało popełnione przestępstwo, może. Ale nikt na nim nie ucierpiał. Ja ucierpiałem ? Nie, może Ty ucierpiałeś ? Nie. Może ktoś inny czuje się pokrzywdzony ? Niech zabierze głos.
Dodam jeszcze tekst Twojej wypowiedzi z dnia 27 maja 2012 roku. W innym temacie w dziale Prokuratury Generalnej
W Skarlandzie zawsze członkowie Rodziny Królewskiej nie podlegali jurysdykcji karnej - chyba, że członek Rodziny dobrowolnie podda się karze.
A Manuel to członek Rodziny Królewskiej.
A Faders nie żyje...
Na tym zakończę swój udział w dyskusji, nie ma sensu podtrzymywać czegoś co zamiast pozwolić nam stać się normalną, dobrze funkcjonującą mikronacją sprowadza Nas do poziomu yoyo-, nanonancji czy innych tworów.