Norbercie!
Bardzo dobry wątek. Cieszę się, że znalazłeś czas i postanowiłeś zbudować listę stron, które będą modyfikowane oraz budowane, a dotyczyły Królestwa Skarlandu. Mam jednak kilka pytań, bo myślę, że warto kilka z tych pomysłów przeanalizować.
-mre.scarlana.eu - oficjalna strona Ministerstwa Spraw Zagranicznych
-scarex.scarlana.eu - serwis MSZ "Skarland za granicą" - wykaz placówek dyplomatycznych Skarlandu itp.
Nie lepiej, aby oficjalne strony Ministerstw znajdowały się w jednym miejscu z oddzielnymi zakładkami? Ich aktualizacja wymagałaby mniej czasu, a każdy minister mając dostęp do swojej działalności na bieżąco dodawałby ważne informacje? Oprócz Ministerstwa Spraw Zagranicznych warto byłoby utworzyć stronę dla Ministerstwa Spraw Wewnętrznych, Ministerstwa Obrony oraz Ministerstwa Dziedzictwa Narodowego. Biorąc to wszystko pod uwagę mogłoby się to znajdować na stronie Rządu Narodowego Królestwa Skarlandu.
Mam nadzieję, że ta lista będzie rozbudowywana i będziesz co jakiś czas dodawał do listy kolejne strony, które zostały wykonane lub zostaną wykonane. Osobiście brakuje mi tutaj na liście taki stron jak:
- strona Pałacu Królewskiego Jej Królewskiej Mości Eleonory I,
- strony Kortez Generalnych,
- stron Sądu Najwyższego, Trybunału Konstytucyjnego oraz Prokuratury Generalnej,
- stron Instytucji Państwowych, które nie zostaną zlikwidowane np. Królewska Akademia Skarlandu,
- stron przedsiębiorstw państwowych oraz prywatnych w tym mediów, które nie zostaną zlikwidowane,
- stron partii politycznych, które nie zostaną zlikwidowane,
- stron stowarzyszeń oraz związków wyznaniowych, które nie zostaną zlikwidowane.
Liczę, że powyższa lista będzie aktualizowana o te strony, które tutaj wymieniłem, bo po prostu zwyczajnie mi ich brakuje na Twojej, aby był komplet.