Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Posiedzenie Rady Nadzwyczajnej
Serdecznie Gratuluje JE Janowi Maikowskiemu.
Baszar al Husajn von Maikowski 

[Obrazek: large.wqcljzxedu3ltglk.jpeg]
Odpowiedz
marazm
Odpowiedz
Panowie
mija 10 dni od przyjęcia Ugody , 3 dni od wyboru Przewodniczącego ...i nic .
nie najlepiej to o nas świadczy !

wybory wiceprzewodniczącego !
zgodnie z Art. 34. pkt.3 proponuje aby w/w funkcje objął Pan W. Maretzky .
Odpowiedz
Moim zdaniem w pierwszej kolejności powinniśmy powinniśmy podjąć jakieś działania nad stworzeniem własnej strony i forum (bo na razie jesteśmy przecież tu w gościnie). Nie wiem, czy ktokolwiek podjął takie próby. Ja, tak trochę dla ciekawości (czy potrafię), stawiam pomalutku taka stronkę na darmowym hostingu cba.pl (na skrypcie PHP-Fusion).
Odpowiedz
Dopóki będzie taka potrzeba, nadal możemy utrzymywać MAW na naszym serwerze, został on niedawno opłacony na kolejny rok. ;)
Pod względem budowy strony mogę zawsze pomóc.
(-) Orjon von Thorn-Surma

Efeta Demokracji Surmeńskiej
Tesmoteta Dyplomacji Demokracji Surmeńskiej
Odpowiedz
Panowie Deputowani czas stawić się na obrady .
Odpowiedz
(20-04-2016, 08:45 AM)B. von Hesling - Targersdorf napisał(a): wybory wiceprzewodniczącego !
zgodnie z Art. 34. pkt.3 proponuje aby w/w funkcje objął Pan W. Maretzky .

Zgadzam się na objęcie tej roli, połączonej z funkcją Sekretarza, zgodnie z Art. 34, pkt.4
Cytat:Przewodniczący i Wiceprzewodniczący może jednocześnie pełnić funkcję Sekretarza.
Odpowiedz
bardzo sie cieszę ,że zdecydował się Pan objąć funkcję Wiceprzewodniczącego . powodzenia !!! Uśmiech
Odpowiedz
Zgodnie z Art.36 i dalszym punktem I posiedzenia, powinniśmy przejść do obsadzenia poszczególnych stanowisk w RN:

Cytat:Na Radę Nadzwyczajną składają się:
1) Sekretariat ds. Wewnętrznych,
2) Sekretariat ds. Zagranicznych i Promocji,
3) Sekretariat ds. Gospodarki i Finansów,
4) Sekretariat ds. Wojny.

Na stanowisko Sekretarza ds. Gospodarki i Finansów proponuję desygnować Pana Targersdorfa - pasjonata przedsiębiorczości i moim zdaniem, najlepszego kandydata na to stanowisko.
Odpowiedz
dziękuję za zaufanie , gdyby nie znalazł odpowiedni kandydat na stanowisko Sekretarza ds. Wojny to proszę dyponować moją osobą .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości