Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Välkommen
Witam zwą mnie Baszar al Husajn przybyłem tutaj na zaproszenie  mego kolegi  Jana von Maikowskiego.
Z wielka  przyjemnoscia   pomogę w odbudowanie   MAW.

Z poważaniem 
Baszar 

ps Jan pozdrowienia za światów.  Uśmiech
Baszar al Husajn von Maikowski 

[Obrazek: large.wqcljzxedu3ltglk.jpeg]
Odpowiedz
Dobro došao u Monarhiji, Gospodine al Husajn!

Chęć pomocy z Pana strony jest bardzo radosną nowiną. Tym przyjemniej jest nam Pana witać. Proszę się rozgościć. Oczko
Odpowiedz
B. H. ? Willkommen in die Österreichisch-Ungarische Monarchie mein Freund! Duży uśmiech A już myślałem, że na stałe opuściłeś Mikroświat. Zgadzam się z moim przedmówcą i także cieszę się, że pragniesz pomóc Austro-Węgrom w tym trudnym okresie Boris. Czuj się jak u siebie w domu. Uśmiech
Sławetny Pan
Jan Dagobard von Maikowski

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
Odpowiedz
B H v M we własnej osobie przybyłem tutaj aby nawiedzać cie za światów oraz pomoc w odbudowanie MAW.
Uśmiech
(12-03-2016, 09:42 PM)Jan von Maikowski napisał(a): B. H. ? Willkommen in die Österreichisch-Ungarische Monarchie mein Freund! Duży uśmiech A już myślałem, że na stałe opuściłeś Mikroświat. Zgadzam się z moim przedmówcą i także cieszę się, że pragniesz pomóc Austro-Węgrom w tym trudnym okresie Boris. Czuj się jak u siebie w domu. Uśmiech

Odpowiedz
Nawiedzaj ile zechcesz! Oczko W chwili obecnej każda para rąk do pracy Nam się przyda. Szczególnie, że masz już doświadczenie w zarządzaniu i stawianiu państwa na nogi. A tak swoją drogą czy chcesz abym zmienił Twoje imię i nazwisko na to którego używałeś wcześniej?
Sławetny Pan

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
Odpowiedz
Nie ponieważ Boris nie żyje za Borisa jest baszar al husajn

Odpowiedz
To jednak nie zmienia faktu, że należysz do familii von Maikowskich i możesz do oporu korzystać z naszych, rodzinnych zapasów wina i wódeczki, które wciąż są we Lwowie. Oczko Proponuje uczcić to spotkanie przy lampce jakiegoś znamienitego trunku.
Sławetny Pan

Odpowiedz
to dobrze w takim razie poproszę rodzinne nazwisko dodać al husajn von Maikowski Uśmiech

dobry pomysl chętnie sie napije trunku rodzinnego

Odpowiedz
A zatem wypijmy Bruderschaft za stare, dobre czasy!

[Obrazek: Tokaji_Aszu.jpg]
Sławetny Pan

Odpowiedz
Zdrówko rodziny ze po kilkunastu mies znowu sie spotkała
skål(na zdrowie)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości