Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprawy techniczne
Żarówka 
Szanowni Państwo,

mam nadzieję, że nie będzie to z mojej strony stanowić nadużycia, jeżeli tutaj otworzę wątek dotyczący wpisywania pomysłów, sugestii, próśb czy też zażaleń (sic!) związanych z działaniem forum. Sądzę, że warto dyskutować otwarcie także na tego typu tematy. Jednocześnie, składam na ręce Szlachetnego von Maikowskiego i Dostojnego Surmy, w imieniu swoim i pozostałych mieszkańców Monarchii, podziękowania za wykonanie wspaniałej pracy reaktywacji Austro-Węgier oraz dalszego ich udoskonalania.

Pozwolę sobie zacząć ten wątek pewnym pomysłem: czy byłaby możliwość edytowania pola "miejsce zamieszkania" poprzez dodanie rozwijalnej listy miast Monarchii Austro-Węgier, jak to było w przypadku poprzedniego forum? Dla gości zagranicznych zostawiono by pole "Inne" wraz z możliwością wpisania swoich rodzinnych stron. Jak Państwo zapatrują się na ten pomysł? Uśmiech
Odpowiedz
Trzeba sąsiadom pomagać! Uśmiech

Co do pomysłu: moja wiedza informatyczna jest wiedzą na poziomie średnim, mogę spróbować to zrobić, tylko proszę o miasta na PW Uśmiech
(-) Orjon von Thorn-Surma

Efeta Demokracji Surmeńskiej
Tesmoteta Dyplomacji Demokracji Surmeńskiej
Odpowiedz
Akurat stworzenie takiej listy nie będzie zbyt trudne o ile mnie pamięć nie myli (dawno nie używałem MyBB). Trzeba będzie za to się namęczyć wpisując dziesiątki nazw austro-węgierskich miejscowości w odpowiednie pola Uśmiech
Odpowiedz
Dostojni
po co sie spinać ? Wiedeń , Budapeszt , Kraków , Lwów , Sarajewo , Split , Pula tyle starczy .
Odpowiedz
@Otto, teraz sprawdziłem - to banalnie proste Duży uśmiech
Proszę tylko, jak wspominałem, o listę na PW.

Odpowiedz
Jeszcze dzisiaj Dostojny dostanie listę na PW. Oczko
Odpowiedz
Powinno działać Uśmiech

Odpowiedz
działa !!! Uśmiech
Odpowiedz
Mam pytanie do Pana von Maikowskiiego. Czy moja (dzisiejsza) odpowiedź na wczorajszą PW dotarła? Bo wyskakują mi jakieś błędy przy wysyłaniu.
Odpowiedz
Właściwie to dotarły do mnie dwie takie same wiadomości, ale w dość dziwnej formie. Jedna w całości była oznaczona jako link (url), a druga zawierała dwa razy tą samą informację i zamiast polskich znaków widniało coś takiego: ż.

Mnie też wyskakiwał owy błąd, ale myślałem, że to przez mój Internet. Najwidoczniej będzie trzeba poszperać nieco w ustawieniach forum.
Sławetny Pan
Jan Dagobard von Maikowski

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
[Obrazek: large.wqcljzxedu3ltglk.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości