Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Towarzystwo Przemysłowe .
Witam 
zapraszam wszystkich , tworzy się przemysł i gospodarka więc taka organizacja się przyda . do współpracy zapraszam obywateli Austro-Węgier jak i obcokrajowców , którzy chcą prowadzić działalność gospodarczą na terenie Monarchii . będzie to tylko jeden z wymogów aby zostać członkiem Towarzystwa Przemysłowego , trzeba być kupcem , fabrykantem poporostu trzeba robic biznes na terenie Austro-Węgier . wśród członków będzie wybierany Prezes . ale to wszytko zapiszemy sobie w statucie , który wspólnie opracujemy .

zapraszam !!!!!!!
Odpowiedz
Klasse! Duży uśmiech Ja z chęcią wezmę w tym udział.
Sławetny Pan
Jan Dagobard von Maikowski

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
[Obrazek: large.wqcljzxedu3ltglk.jpeg]
Odpowiedz
To bardzo fajna inicjatywa, tylko nie wiem, czy mógłbym wziąć w niej udział, bo KT TriBahn to jedynie koleje pasażerskie.
Natomiast wydaje mi się, że taka instytucja dzięki koncentracji osób zaangażowanych w ten sam temat narracji może bardzo wiele zdziałać.
Odpowiedz
Panie Marcelu , jest Pan przedsiębiorcą działającym na terenie MA-W-skiej więc jak najbardziej zapraszam do współpracy .
Odpowiedz
Więc do dzieła, twórzmy potencjał przemysłowy Austro-Węgier!
Odpowiedz
W takim razie biorę się do tworzenia specjalnego działu dla Towarzystwa Przemysłowego. Bardzo dobra inicjatywa Meine Herren! Oczko
Sławetny Pan

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
Odpowiedz
Dział dla przemysłowców został już przeze mnie stworzony także zapraszam wszystkich zainteresowanych do zajrzenia tam (na dole strony forum). Oczko
Sławetny Pan

Odpowiedz
rewelacja !!!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości