Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam
Jestem Ludwik, współprezydent Federacji Slawonii. (http://www.slawonia.pun.pl)
Chętnie jako Slawonia pomożemy Austro-Węgrom w odbudowie, na tyle ile potrafimy.
Sąsiadom trzeba pomagać. Uśmiech
Odpowiedz
Willkommen! Uśmiech
Cieszę się, że zawitał Pan do naszej Monarchii. Na chwilę obecną nie specjalnie wiem jak Slawonia mogłaby Nam pomóc, aczkolwiek w razie czego dam znać. Zapraszam również do śledzenia dalszego przebiegu restauracji Austro-Węgier i informowania o postępach swoich slawońskich rodaków. Oczko
Sławetny Pan
Jan Dagobard von Maikowski

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
[Obrazek: large.wqcljzxedu3ltglk.jpeg]
Odpowiedz
Dobro došao u Monarhiji, Gospodine Ludwik! Uśmiech

Każda pomoc będzie dla nas przydatna, jesteśmy zatem jak najbardziej otwarci na współpracę. Uśmiech
Odpowiedz
Mam pomysł na rozwój narracyjny, utworzenie miejscowości przygranicznej, która po polowie by leżała na naszych terenach.
Odpowiedz
Nieśmiało ponawiam temat Uśmiech
Odpowiedz
Ach, Mein Gott! Ekscelencja wybaczy, ale całkiem wyleciało mi to z głowy. Język
Pomysł z miejscowością przygraniczną wydaje się interesujący. Kojarzy mi się to z realnym Cieszynem, który niestety został podzielony na część czeską i polską. W każdym razie mógłby Ekscelencja bardziej rozwinąć swoją myśl? Czemu miałaby służyć taka miejscowość? Uśmiech
Sławetny Pan

Członek Rady Nadzwyczajnej, Minister Spraw Zagranicznych, Książę Vandalii w Imperium Skarlandu.
Odpowiedz
Miałoby to sluzyc napędzeniu aktywności w obu krajach, jest to tez fajny zabieg narracyjny Uśmiech
Byłaby to miejscowość w której w symbiozie żyją mieszkańcy Slawonii i Monarchii
Odpowiedz
Hmmm... Narracja jest mile widziana w każdej mikronacji więc można by spróbować. Uśmiech Poza tym myślę, że taka miejscowość byłaby wspaniałym polem do popisu dla jakiejś gazety. Ma Ekscelencja jakiś pomysł na nazwę tegoż miasta? Ja bym proponował Pogranič.
Sławetny Pan

Odpowiedz
Witamy w Monarchii Oczko
Odpowiedz
Przepraszam, ale nazwa proponowana przez Ekscelencję jest moim zdaniem mało oryginalna, postaram sie nad czymś pomyśleć i tutaj przedstawić.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości