Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAWpress
Koncern wydawniczy MAWpress, okazał się przysłowiowym "strzałem w dziesiątkę".  Jesteśmy obecni na Planecie Mikronacje i jest  o nas głośno. To wspaniała promocja dla naszej Monarchii.
Jak pewnie zauważyliście, oprócz przedruków prasowych, zajmuje się również gromadzeniem wszelkich materiałów archiwalnych dotyczących MAW.  Dotychczas dokopałem się do sporych zasobów. Nawet nie spodziewałem się, że aż tyle tego jest. W miarę wolnego czasu, postaram się wszystko zarchiwizować na MAWpressie.

Jeśli macie jakiś dostęp (namiary) do materiałów, lub czegokolwiek  dotyczącego naszej wirtualnej Ojczyzny, proszę o informacje w tym temacie.
Odpowiedz
Gospodine Maretzky, brawo brawo brawo! Nie wiem, jak głęboko Pan kopał, zapewne kosztowało to wiele czasu i wysiłku, ale ważne, że ostatecznie się udało! Bardzo dziękujemy! Uśmiech
Odpowiedz
(26-03-2016, 02:51 PM)Wiktor Maretzky napisał(a): Koncern wydawniczy MAWpress, okazał się przysłowiowym "strzałem w dziesiątkę".  Jesteśmy obecni na Planecie Mikronacje i jest  o nas głośno. To wspaniała promocja dla naszej Monarchii.

Cieszę się Duży uśmiech

(26-03-2016, 02:51 PM)Wiktor Maretzky napisał(a): Koncern wydawniczy MAWpress, okazał się przysłowiowym "strzałem w dziesiątkę".  Jesteśmy obecni na Planecie Mikronacje i jest  o nas głośno. To wspaniała promocja dla naszej Monarchii.

Cieszę się Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości