Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rocznica
Zdaje się, że wszyscy zapomnieli o rocznicy, jaka przed kilkoma dniami miała miejsce:

Cytat:Powstanie
24.04.2005, Franz Josef II

Dnia 24 kwietnia 2005 Cesarz i Król Franciszek Józef II założył od nowa Cesarstwo i Królestwo Austro-Węgier.

Z tej tez okazji, pragnę przedstawić Szanownym Państwu, projekt naszego nowego forum. Pierwotnie w planach miałem stworzenie strony na skrypcie Php-Fusion, jednak w testach jakie wykonałem, okazał się zawodny (albo ja ograniczony Oczko). Nie przedłużając tego wywodu, przejdę do rzeczy. Władzy zwierzchniej nie ma, a działać trzeba. Nie mam pojęcia, czy JCKM Leopold August podjął jakieś działania nad stworzeniem nowego forum, dlatego też postanowiłem stworzyć: http://maw.cba.pl/
Zobaczcie i oceńcie, czy nadaje się do zamieszkania.
Odpowiedz
A co z tym forum nie halo?
Odpowiedz
Czy planujecie przenieść posty ręcznie czy z baz danych?
Odpowiedz
noooo Panie Wiktorze to odwalił Pan kawał dobrej roboty Uśmiech jak najbardziej nadaje się do zamieszkania .
Panie Ottonie to forum jest całkiem halo ale zawsze to w gościach a jak mówi stare przysłowie austryjckie dobry gość to krótki gość Uśmiech albo coś w tym stylu  .

no to chyba czas zacząć przeprowadzę .
Odpowiedz
A jak będzie z stroną Monarchii? Oczko

Jak znajdę konwerter z mybb do phpbb3 to mogę przekonwertować posty. Ale już wiem z moich poszukiwań, że chyba musiałbym obrać okrężną drogę, bo takowego nie widzę.

Podkreślam - zawsze można tu zostać, serwer jest opłacony na rok. Uśmiech Decyzja należy tu jednak do Dostojnych.
(-) Orjon von Thorn-Surma

Efeta Demokracji Surmeńskiej
Tesmoteta Dyplomacji Demokracji Surmeńskiej
Odpowiedz
Co do strony, to już mi się pomału "wykluwa" wizja Oczko.

O przenoszeniu baz danych nie mam pojęcia i samodzielnie nawet nie będę próbował (jak piszą na fachowych forach, kończy się to zwykle tragicznie).

Nowe forum to taka alternatywa. O wszystkim zadecyduję JCKM i obywatele Monarchii. Mnie osobiście zmotywowały do działania, nieprzychylne wypowiedzi pewnych osób, wkurzonych na to, że w ogóle istniejemy.
Takie już z naz zombiaki, ciągle zdychamy i zdechnąć nie możemy Oczko.
Odpowiedz
To znowu Wam przepadną posty, przy przejściu na nowe forum?
Nie mniej cieszy mnie bardzo, że jest w Monarchii wola i inicjatywa.

P.S Kto nieprzychylnie się o Was wypowiada? Tak naprawdę w interesie nas wszystkich jest istnienie silnej Monarchii na Kontynencie.
Odpowiedz
Chodzi o to, że zawsze lepiej jest mieć jakieś wyjście awaryjne i przy okazji utrzeć nosa Norbertowi I Catalanowi za:
Cytat:Austro-Węgry to kraj definitywnie upadły podtrzymywany na serwerze Surmenii. Tamtejsza władza nie jest ewidentnie w stanie przejść na zarządzany przez siebie serwer, a jak Surmenii znudzi się podtrzymywanie na własnym serwerze Austro-Węgier?

Cóż mogę odpowiedzieć temu smutnemu Panowi?
-Jesteśmy tu, bo chcemy a nie musimy Język .
Odpowiedz
Nie ma co się przejmować głosem innych.
Swoją drogą, ciekawe czy o Trizondalu też coś niepochlebnego napisali Duży uśmiech

Nowe forum też chyba może mieć zainstalowane Ultimate Points?
Odpowiedz
Uśmiech 
Po pierwsze, co do meritum tematu - szczere gratulacje. Nie poddawajcie się Uśmiech
A co do forum, znamy te problemy. Cieszę się , że walczycie. Ale czy jest możliwość, by przedłużyć liczbę dopuszczalnych liter w loginie ? Mam trochę długie imię i nazwisko. Uśmiech  Oczywiście mogę trochę krócej, ale już się przyzwyczaiłem by w MAW używać całości (imię i nazwisko). Jeśli się da np. do 25, to będę wdzięczny, a jesli nie, pomyślę nad skrótem. Pozdrawiam.
(-) Ciaran van Scharfschuetze
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości