Dobry wieczór, Dzień Dobry

Rozmowy o wszystkim i o niczym. Taki offtopic, ale lepszy, bo nasz, własny!
ODPOWIEDZ
Artur Kardacz

Dobry wieczór, Dzień Dobry

Post autor: Artur Kardacz »

Witam serdecznie wszystkich czytających, być może część z obywateli Voxlandu mnie zna. Z pewną grupą osób już zdarzyło mi się współpracować. Dla tych którzy jeszcze mnie nie znają, jestem Artur Kardacz, były Prezydent Związkowy, Folksfühter, działacz politycznych, sportowy, Lord Admiralicji LMiK i tak dalej.... oczywiście z przymrużeniem oka. Działałem głównie w Federacji Nordackiej a po jej rozpadzie w Związku Winkulijskim. Szukam jakieś miłego ustronia aby spożytkować swoją aktywność, jeśli nie będą mieli Państwo nic przeciwko to zatrzymam się tutaj.

Z najlepszymi życzeniami
Awatar użytkownika
Helmut von Hurrdur
Lokalizacja: Ratusz Konsularny, Dzielnica Most Harfeleiński (Miasto Marsylia), Królestwo Voxlandu

Re: Dobry wieczór, Dzień Dobry

Post autor: Helmut von Hurrdur »

Cóż, witamy serdecznie w Konfederacji Pollińskiej!
Helmut August I
Herestyk Wandejskiego Kościoła Grodziskiego
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop
Kontakt:

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Witam serdecznie!
Joahim von Ribertrop, Król-senior Voxlandu, Ojciec Założyciel. Prawnie Cesarz Rzymu ale i tak każdy ma to w pompie :?
Właściciel poprzedniego forum, więc jak coś to do niego.

Obrazek
Awatar użytkownika
OlaChojnacka
Administrator
Kontakt:

Post autor: OlaChojnacka »

Witamy!
(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Baronessa w Sarmacji, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Artur Kardacz

Post autor: Artur Kardacz »

Szczerze mówiąc trudno odnaleźć się na nowym forum, praktycznie nie wiem z czym mam doczynienia. Jest jakiś system gospodarczy, bank, wojsko? Nie będę ukrywał że mam zamiaru kontynuować tutaj, przez pewien czas, działalność związana z Ligą Morską i Kolonialną a i wojsku pomóc nie zawadzi ;).
Awatar użytkownika
Helmut von Hurrdur
Lokalizacja: Ratusz Konsularny, Dzielnica Most Harfeleiński (Miasto Marsylia), Królestwo Voxlandu

Post autor: Helmut von Hurrdur »

Systemu gospodarczego sensu stricte nie ma, banku z oczywistych względów również (choć mam zamiar to zmienić, przynajmniej w moim lennie). Ogólnie rzecz biorąc Konfederacja jako taka dopiero się tworzy, jest pisana Konstytucja. Jest więc wiele okazji do wykazania się.
Helmut August I
Herestyk Wandejskiego Kościoła Grodziskiego
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski

Post autor: Piotr Jankowski »

Witam serdecznie!
Piotr Jankowski,
Szogun Hugolu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Takie tam działania”