Wielki Targ Niewolników W Sambana City

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielki Targ Niewolników W Sambana City
Strona Sambany jest jak najbardziej zainteresowana wymianą.
  Odpowiedz
Wybornie! Poprzednim razem umówiliśmy się na 100 niewolników za 1kg herbaty. To dość hojna propozycja ze strony Sambany i chciałbym się upewnić czy takie warunki nadal Panu pasują. Nie wykluczam że w przyszłości możemy ponownie usiąść do rozmów, Sambana kryję wiele skarbów które z chęcią pozyskam.
  Odpowiedz
Władze Republistanu też chcą spisać jakąś umowę, oferujemy ropę naftową, tytoń, marihuane i oczywiście różnorodne rodzaje amunicji....
(-) Aleksander Novak
Sлava SRV! Rēpuблisтanē! Sлava Voksлanдē! Iмpērē Insuлē!
  Odpowiedz
Ja moge kupić paru niewolników.... Tylko jaka cena?
  Odpowiedz
(17 Jan 2022, 11:50)Artur Kardacz napisał(a): Wybornie! Poprzednim razem umówiliśmy się na 100 niewolników za 1kg herbaty. To dość hojna propozycja ze strony Sambany i chciałbym się upewnić czy takie warunki nadal Panu pasują. Nie wykluczam że w przyszłości możemy ponownie usiąść do rozmów, Sambana kryję wiele skarbów które z chęcią pozyskam.

Takie warunki nam jak najbardziej pasują. Podajcie tylko gdzie i kiedy ich przekazać.

(17 Jan 2022, 12:34)Aleksander Novak napisał(a): Władze Republistanu też chcą spisać jakąś umowę, oferujemy ropę naftową, tytoń, marihuane i oczywiście różnorodne rodzaje amunicji....

Ja władzom Republistanu przypomnę, że one wciąż nie zapłaciły za poprzednie zakupy...

(17 Jan 2022, 13:23)Olga Tarakinowa napisał(a): Ja moge kupić paru niewolników.... Tylko jaka cena?

Cena? Do ustalenia. Koleżance jako że jest nowa to i za darmo możemy dać.
  Odpowiedz
To ja poprosze czterech męskich, pracowitych i wysportowanych niewolników :p

A i jeszcze ze dwie niewolnice
  Odpowiedz
Olga lubi murzynów?
(-) Aleksander Novak
  Odpowiedz
(17 Jan 2022, 15:35)Aleksander Novak napisał(a): Olga lubi murzynów?
Jak narazie napewno nie lubie Ciebie Heart
  Odpowiedz
Oj tam... Przepraszam...
(-) Aleksander Novak
  Odpowiedz
(17 Jan 2022, 15:10)Olga Tarakinowa napisał(a): To ja poprosze czterech męskich, pracowitych i wysportowanych niewolników :p

A i jeszcze ze dwie niewolnice

No to zapraszamy po odbiór.
(-)Joahim von Ribertrop
Pokojówka Jej Cesarskiej Mości, Kanclerz Cesarstwa Insulii
Dumny Przywódca Voxlandzkiego Stowarzyszenia Ochrony I Propagowania Wielkich I Zaszczytnych Tradycji Monarchistycznych
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości