|
ZLB napisał/a:
Witam, wszystkich przybywam z VRP zapoznać się z kulturą Gnomi (bo RSS niewiele oddaje). Przy okazji chciałbym podpisać też traktat o obopólnym uznaniu.
A i, że ponieważ nie mam co więcej napisać to idę się rozejrzeć.
* jeżyk tych od wiśniówki
Witajcie, Towarzyszu, w gościnnych górach Gnomii! Jak znajdziecie chwilkę, to zapraszam do mojego bunkra w Almerze Zachodniej, Możecie tam się dostać naszym tunelem, wykopanym przez bohaterskich żołnierzy GAR :-) Wielka szkoda, Towarzyszu, że nie złozyliście wniosku o wizę pobytową, a tylko turystyczną, bo turystyczna jest ważna tylko przez 7 dni, poza tym nie daje możliwości studiowania w Instytucie Zjawisk Paranormalnych i uzyskania tytułu naukowego.
Ale w razie czego można temu łatwo zaradzić - wystarczy zalogować się w Biurze Spraw Wewnętrznych i złożyć wniosek o wizę pobytową.
Przy okazji zwiedzania - pochwalę się drobnymi nowościami technicznymi na stronie WRE. Po pierwsze - od wczoraj mamy nowy dziennik urzędowy, Monitor Gnomi, gdzie promulgowane są wszelkie akty prawne. Po drugie i po trzecie - dzisiaj w panelach bocznych dodałam "Najnowsze akty prawne" oraz "Najnowsze prace" - pod logo Instytutu Zjawisk paranormalnych, by ułatwić do nich dostęp i aby od razu było widać, czy nie pojawiło się coś nowego.
Serdecznie pozdrawiam - i jakby co, zapraszam na szklaneczkę kumysu :-)
Czuj, czuj!
gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka
 |