| Obrady -
Dodane dnia 13-02-2008 19:27 |
|
RomanoPorfavor ppłk kontriesor Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor Gnomin
  Rząd Ludowy
  Członek Sztabu Generalnego Odznaczenia:
| 
Data rejestracji: 20.11.06
 |
|
Towarzysze Gnomy i deputowani do Rady Niewysokiej
Myślę, że powinniśmy wznowić obrady i zatwierdzić działania, które uratowały Gnomię, działania towarzysza Kapralsimussa, oby był niski!

|
 |
| RE: Obrady -
Dodane dnia 14-02-2008 12:04 |
|
Bonawentura płk prof. zwycz. Leszek Jan Stanisław Eustachy Andrzej Bonawentura von Romocki Furst zu Birobidżan Proletariacki und Wałbrzych Piko Żen
   Deputowany do Rady Niewysokiej
  Rząd Ludowy
Sędzia Sądu Ludowego
    Prezydent RL WRE Odznaczenia:
| 
Data rejestracji: 22.11.06
 |
|
No cóż, ja jako przedstawiciel BW Piko Żen jestem za 
kaprallissimus Leszek Jan Stanisław Eustachy Andrzej Bonawentura von Romocki Fürst zu Birobidżan Proletariacki und Wałbrzych
Führer des Bundes der Gnomischen Adel
Konsument Gorzelni im. Miltona Friedmana |
 |
Dodane dnia 14-02-2008 13:11 |
|
RomanoPorfavor ppłk kontriesor Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor Gnomin
  Rząd Ludowy
| 
 |
|
Czekamy zatem na kolejnych przedstawicieli, jeżeli wogle wybudzili się ze snu zimowego :-]

|
 |
Dodane dnia 14-02-2008 18:22 |
|
Waldemaria gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka Wałbrzych
   Deputowany do Rady Niewysokiej
  Rząd Ludowy
  Członek Sztabu Generalnego
     Matka Narodu Gnomiego Odznaczenia:
| 
 |
|
Myślę, że wobec mojego nadwątlonego stanu zdrowia, wypadałoby, abym oficjalnie złożyła urząd i rozpisała nowe wybory. Pytanie tylko, co będzie z frekwencją - wszak zima w pełni! No, chyba że na mocy Art. 1. pkt 2 konstytucji Rada Niewysoka uzna oficjalnie władzę kapralissimusa jako legalnie zdobytą w drodze walki zbrojnej.
Czuj, czuj!
gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka

Edytowane przez Waldemaria dnia 14-02-2008 18:24 |
GG:   |
Dodane dnia 14-02-2008 21:11 |
|
  Rząd Ludowy
| 
 |
|
No cóż, ja byłbym za rozpisaniem wyborów, myślę, że można by powszechnie uznać tytuł Kapralsimussa za odpowiednik prezydenta.

|
 |
Dodane dnia 14-02-2008 21:14 |
|
  Rząd Ludowy
| 
 |
|
Tfu. Napisać, że za równy z Prezydentem. Myślę, że władza Kapralsimussa powinna równoistnieć z Prezydentem, a jego autorytet będzie nadawał mu legalność.

|
 |