| Pewien problem -
Dodane dnia 23-06-2008 21:06 |
|
Matthias Schuft szer. Ludwik Matthias Schuft de Bourbon Piko Żen
   aktywista
| 
Data rejestracji: 01.05.08
 |
|
Nasze państwo siostrzane Wandystan dopuściło się haniebnego czynu, co troszeczkę sprzeciwia się wandnym zasadom! Na mocy tej rozprawy: http://www.wandystan.eu/w/Sad::Akta/W04/2008 siedzę w wandejskim więzieniu zgodnie z tym wyrokiem! Drodzy Towarzysze, tamte czasy już dawno minęły, wówczas, kiedy zwałem się Rainer von Steinberg (później zmieniłem swe imię na Ludwik Bourbon) byłem u szczytu swego monarchofaszystowskiego zła. Wyrok dostałem na miesiąc od pierwszego zalogowania licząc, to oznacza, że jestem wolny od ok 2 miesięcy, ale nie odzyskałem pełnej wolności tam. Pomijają fakt, że proces był odrobinę niesprawiedliwy, ale zostałem skazany, trudno, ale wyrok powinien być wykonany w pełni, czyli powinienem już być wolny. Czy uzyskam jakieś wsparcie w wpłynięciu na nasze państwo siostrzane?
Wieś górą!
Edytowane przez Matthias Schuft dnia 23-06-2008 21:08 |
GG:   |
| RE: Pewien problem -
Dodane dnia 23-06-2008 21:19 |
|
Talerz tow. Tymoteusz Talerz I z rodu Porcelanowych Wałbrzych
   aktywista
| 
Data rejestracji: 12.04.08
|
|
|
Matthias Schuft napisał/a:
Nasze
<Dusi śmiech>
Złóż samokrytykę xD Uważam że interwencja WRE jest tutaj całkowicie niepotrzebna, może tylko zaszkodzić wizerunkowi Gnomii ("Bronią monarchofaszysty" . I nie mów że to dawne czasy są, to dopiero kilka tygodni jak postanowiłeś zerwać z UKZT.
Latającego Potwora Spaghetti można podać tylko na latającym talerzu. A jeden jest taki Talerz na Ziemi! |
Dodane dnia 23-06-2008 21:26 |
|
   aktywista
| 
 |
|
Kilka tygodni to dużo, nawet jeśli obrona moanrchofaszysty, co nie jest prawdą, to państwa wyznające wandność a my w dodatku gnomność, powinnismy dbać o prawo, a w Wandystanie je złamano poprzez niewypuszczenie mnie z więzienia w odpowiednim czasie.
Wieś górą! |
Dodane dnia 23-06-2008 21:41 |
|
Talerz tow. Tymoteusz Talerz I z rodu Porcelanowych Wałbrzych
   aktywista
| 
Data rejestracji: 12.04.08
|
|
|
Kilka tygodni to dużo, nawet jeśli obrona moanrchofaszysty, co nie jest prawdą, to państwa wyznające wandność a my w dodatku gnomność, powinnismy dbać o prawo, a w Wandystanie je złamano poprzez niewypuszczenie mnie z więzienia w odpowiednim czasie.
Bo się za pewne źle zachowywałeś. Boże, nawet nie wiesz jak mnie drażnisz pisząc że WRE i Ty to jedność :/ Łatwo jest zmienić front monarchofaszyście co?
Latającego Potwora Spaghetti można podać tylko na latającym talerzu. A jeden jest taki Talerz na Ziemi! |
Dodane dnia 23-06-2008 21:46 |
|
   aktywista
| 
 |
|
Przyznaje, źle się zachowałem, dostałem wyrok na miesiąc, więc liczę na jego spełnienie, gdyby skazano mnie na dożywocie nie byłoby tego wątku, ale skazano mnie na miesiąc a po upływie dwóch jeszcze nie uwolniono!
Dostałem obywatelstwo, więc także należę do społeczeństwa WRE pomimo tego, że publicznie ogłosiłem, że nie chcę być monarchofaszystą, aczkolwiek pozostając osobą prawicową. Nie działam wbrew interesom Gnomii. 
Wieś górą!
Edytowane przez Matthias Schuft dnia 23-06-2008 21:47 |
Dodane dnia 23-06-2008 22:21 |
|
Faron chor. prof. niezwycz. Maciej Faron Gnomin
    budowniczy Gnomii Ludowej
| 
Data rejestracji: 05.02.08
 |
|
Ja swojego zdania na ten temat nie wyrażę...
Pozdrawiam,
(-)st. szer. prof. niezwycz. Maciej Faron |
 |
Dodane dnia 23-06-2008 23:00 |
|
Waldemaria gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka Wałbrzych
   Deputowany do Rady Niewysokiej
  Rząd Ludowy
  Członek Sztabu Generalnego
     Matka Narodu Gnomiego Odznaczenia:
| 
Data rejestracji: 20.11.06
 |
|
|
Wyrok dostałem na miesiąc od pierwszego zalogowania licząc, to oznacza, że jestem wolny od ok 2 miesięcy, ale nie odzyskałem pełnej wolności tam. Pomijają fakt, że proces był odrobinę niesprawiedliwy, ale zostałem skazany, trudno, ale wyrok powinien być wykonany w pełni, czyli powinienem już być wolny. Czy uzyskam jakieś wsparcie w wpłynięciu na nasze państwo siostrzane?
Dzisiaj nie mam siły, bo mnie rozkłada jakaś grypa, ale postaram się jutro pomówić o tym z tow. Cenzorem.
Czuj, czuj!
gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka
 |
Dodane dnia 23-06-2008 23:10 |
|
Waldemaria gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka Wałbrzych
   Deputowany do Rady Niewysokiej
  Rząd Ludowy
  Członek Sztabu Generalnego
     Matka Narodu Gnomiego Odznaczenia:
| 
 |
|
Porozmawiałam właśnie z tow. Cenzorem. Jego zdaniem jesteście wolni - to znaczy nie odbywacie już kary. A skąd wnosicie, towarzyszu, że nadal przebywacie w wandejskim więzieniu? Kłopoty z zalogowaniem? Czy może coś innego?
Tow. cenzor pozwolił mi przekazać, że jeżeli faktycznie macie wykonywaną bezprawnie karę, to nie jest to wynik celowego działania, lecz przypadku, i wówczas cenzor z urzedu wystapi o zadoscuczyneinie szkod.
Czuj, czuj!
gen. płk mgr Waldemaria Depa-Zboynitzki de Pierdzimączka

Edytowane przez Waldemaria dnia 23-06-2008 23:15 |
Dodane dnia 23-06-2008 23:17 |
|
   aktywista
| 
 |
|
Jak próbuję napisać coś w Wandei Ludu to wyskakuje:
Podano niepoprawny identyfikator mieszkańca lub błędne hasło albo identyfikator sarmacki.
Identyfikator na pewno dobry bo skopiowałem żywcem z rejestru mieszkańców, a hasło nie możliwe abym zapomniał bo używam do wszystkiego takie samo i dziwne jakbym w Wandystanie użył innego 
Wieś górą! |
Dodane dnia 24-06-2008 21:49 |
|
   aktywista
| 
 |
|
Sprawa się zakończyła pomyślnie, ekspresowo i zgodnie z prawem, nie ma to jak wandne zasady, choć świeckie, to piękne! 
Wieś górą! |
Dodane dnia 24-06-2008 21:58 |
|
Faron chor. prof. niezwycz. Maciej Faron Gnomin
    budowniczy Gnomii Ludowej
| 
Data rejestracji: 05.02.08
 |
|
Sprawa się zakończyła pomyślnie, ekspresowo i zgodnie z prawem, nie ma to jak wandne zasady, choć świeckie, to piękne! 
Najpierw na nie narzekacie a potem chwalicie... 
Pozdrawiam,
(-)st. szer. prof. niezwycz. Maciej Faron |
 |
Dodane dnia 24-06-2008 22:07 |
|
   aktywista
| 
 |
|
Faron napisał/a:
Najpierw na nie narzekacie a potem chwalicie... 
Bo ze mną jest tak, swoich poglądów bronię i głoszę je głośno, ale potrafię zmieniać swe poglądy, bo jak to się mówi: tylko krowa nie zmienia swoich poglądów! 
Wieś górą! |
Dodane dnia 25-06-2008 01:36 |
|
RomanoPorfavor ppłk kontriesor Benedictus Juan Maximiliano Romano de Malagretta y Pigafieta da Cano del Porfavor Gnomin
  Rząd Ludowy
  Członek Sztabu Generalnego Odznaczenia:
| 
 |
|
Wspominano jeszcze o niejakim Januszu Korwinie-Mikke, sarmacie scholandzkiego pochodzenia. Wsławił się tym, że mimo (jako końcowego argumentu) kuli w tyle głowy nie zmienił poglądów - i nie chciał wstać i wyjść z celi, o co go proszono.

|
 |