• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyszłość Bialenii Północnej
(24-02-2022 12:00)Ronon Dex napisał(a): Generalnie moja wizja udziału w tym przedsięwzięciu (region Bialenii Północnej… w sumie bez wględu na nazwę) jest taka:

- region o kulturze arabskiej,
- kwestie ustrojowe niespecjalnie mnie ograniczają… byle nie było, komitetów i kołchozów i tej parodii stalinizmu rodem w DB
Jak najbardziej mi to odpowiada.

(24-02-2022 12:00)Ronon Dex napisał(a): Oczywiście nie twierdzę, że zaraz musi to być coś monarchistycznego – mam raczej na myśli połączenie nowoczesności z tradycjami kulturowymi. W niczym mi nie przeszkadzają elementy „socjalizmu” - choćby takiego, że dzięki bogactwom Bialenia Północna jest tak „obrzydliwie bogata”, że nawet nie musi od swoich mieszkańców podatków ściągać. Byle nie przesadzać i lądować w klimacie kołchoźnianym (jak poprzedni).
To ja proponuję, żebyś Tu był tutaj reprezentantem nowoczesności, a ja tradycji. Wink Pomysł z brakiem podatków i modernizacją dzięki zyskom z ropy naftowej też bardzo dobry.

(24-02-2022 12:00)Ronon Dex napisał(a): Można powiedzieć, że już nie jesteś sam w tym regionie... ja Tobie mój udział w taki sposób pasuje.
Jak najbardziej. Myślę, że będziemy się dobrze uzupełniać, bo zajmujemy się w mikronacjach trochę różnymi dziedzinami. Wink

Ja, tak jak zapowiadałem w dziale obywatelskim, mogę przez najbliższe miesiące być trochę mniej aktywny, no ale codziennie wchodzę i będę się starał trochę działać, chociaż czasami ciężko jest nadrobić zaległości nawet po pół dnia nieobecności. Wink

Co do flagi, jestem zwolennikiem tej z piaskowym trójkątem.

Wiadomości w tym wątku
RE: Przyszłość Bialenii Północnej - przez Iwan Pietrow - 20-12-2021 15:02
RE: Przyszłość Bialenii Północnej - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 24-02-2022 19:40

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości