Super by było, gdyby Krzysztof wypunktował mi wszystkie linki do postów w których trzeba wprowadzić załącznik w linię wiadomości.
Chyba sobie żartujesz? Chcesz np. linki do 90% postów w działach armii? I nie tylko...
Prawdopodobnie nie będzie to tak działać jak na PhpBB3, więc trzeba będzie wrzucać na osobną stronę i wstawiać w [img].
Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie trzeba będzie kilkaset obrazków (i to pewnie koło 600-700) zapisać na komputerze pobierając je z załączników, a następnie wrzucić na jakąś stronę obrazków, którą stworzysz i następnie wstawić tych kilkaset linków w odpowiednie miejsca.
Robota głupiego... Ja sobie w takim momencie chyba dam po prostu spokój w tą zabawą. Nie będzie mi się chciało siedzieć kilkudziesięciu godzin i wszystko od nowa poprawiać.
Generalnie bez możliwości wstawiania załączników, ze względu na charakter postów wirtualnego państwa (polega przecież w duże mierze na opisowości i ilustracji) - nie widzę sensu dalszej działalności tutaj... niestety taka jest prawda. Wszystko co ulepszyło to nowe forum, wszystkie jego zalety o kant... potłuc w obliczu braku możliwości działania załącznikami.
- Hosting opłacony do lutego 2015 r. (osobiście opłacam)
- Domenę opłaconą do marca 2015 r. (opłacić musi społeczność, jak to się miało na przykładzie Niderlandów w czerwcu br.)
A ile to wszystko wynosi? Zrób normalną możliwość korzystania z załączników, wstawianie ich do tekstu itd. - a jak jeszcze zrobisz tak, że dotychczasowe wskoczą same na właściwe miejsce same (a nie będę musiał kilkuset jeszcze raz wstawiać) - to możesz podać numer konta i te drobne przeleję... na dalsze funkcjonowanie - ile to będzie 100, 200 czy 300zł?
Przecież to majątku nie kosztuje... forów z 600 tys. postów (z miejscem na pewnie 2 miliony), z cholera wie iloma załącznikami, do tego jeszcze w kupą miejsca na serwerze gdzie tworzone są artykuły, bogato ilustrowane to jakieś 700zł rocznie (wiem bo dokładam). I do tego działa bezawaryjnie od ponad 10 lat -
http://www.dws.org.pl/