Autor Wątek: Związek Trollerski  (Przeczytany 2129 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

Związek Trollerski
« dnia: Nie, 16 Lis 2014, 19:57:07 »
http://brodrija.phorum.pl/viewtopic.php?f=6&t=44
To, jak rozumiem, trolling. :D Bo inaczej się nie da wyjaśnić świadomego działania w społeczności klonów i publikowanie takich treści. :D

Już nie mówię o tym, że trzy "osoby" pojawiły się w Brodrii tego samego dnia, w ciągu 4 godzin. :D

Offline Hewret Faradobus

Odp: Związek Trollerski
« Odpowiedź #1 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:17:39 »
Ewa Gałkina- od początku faworytka przyspieszonych wyborów prezydenckich wygrała je, miażdżąc swojego przeciwnika Leonida Kuczmuka. Zdobyła dokładnie 100% poparcia społeczeństwa. W swoim powyborczym przemówieniu Gałkina podziękowała za poparcie. Za dwa-trzy dni poznamy skład gabinetu pani prezydent. Jeszcze dziś powinna pojawić się informacja o dacie zaprzysiężenia prezydent Ewy Gałkiny.

Nawet Łukaszenka nigdy nie miał takiego poparcia. :D
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Konstanty Jerzy Michalski

• Immanuel Kartografii Tamostosowanej
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 21
  • GG: 50930927
    • NPE: BI13111600010
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:32:46 »
Szczerze, ktoś podejmie się wyzwania odgrutinowienie mózgu Kuczmuka i Dostojewskiej?
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej

Offline Alberto de Medici

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
  • : 173
  • Zapluty podmiot reakcji, mały naleśnik
    • NPE: LS14060400070
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:36:28 »
Mam pewne obiekcje co do ,,autentyczności" Dostojewskiej, która pojawiła się w Związku.
(-) Alberto Carlos de Médici y Zep

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #4 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:42:52 »
Szczerze, ktoś podejmie się wyzwania odgrutinowienie mózgu Kuczmuka i Dostojewskiej?

Ja, zarejestrowałem się tam "na hardcora".
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #5 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:51:02 »
Mam pewne obiekcje co do ,,autentyczności" Dostojewskiej, która pojawiła się w Związku.

W sumie nie zdziwiłbym się. Kiedyś w Brodrii ktoś się zarejestrował jako Jerzy Maksymilian van Oranje-Nassau i obrażał wszystkich dookoła.

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:56:49 »
Grutin zapewniła, że nie będzie usuwała twych postów. Co ciekawe wspomniała też, że będzie rozmawiać z rządem Swarzewskiego, który wcześniej został nazwany przez Panią Grutin ,,szmatą".

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 21:59:11 »
Czy Wy musicie okazywać zainteresowanie tej niegodnej osobie, jaką jest Grutin? ::) Przecież nie żyje.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #8 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 22:01:44 »
Ja również, ale wcześniej nie mówiłem głośno, żeby nie wyjść na łowcę teorii spiskowych. :D

Co ciekawe wspomniała też, że będzie rozmawiać z rządem Swarzewskiego
Może jakiegoś swojego klona nazwą "Swarzewski" i będą z nim rozmawiać, nie wiem.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #9 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:46:32 »
Czy Wy musicie okazywać zainteresowanie tej niegodnej osobie, jaką jest Grutin? ::) Przecież nie żyje.

Stworzył kolejne konto.

Odnośnie odgrutinowania - będzie to twardy orzech do zgryzienia, zwłaszcza na panującą tam epidemię.

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 08:10:01 »
http://brodrija.phorum.pl/viewtopic.php?f=39&t=136
Ich odznaczenia to kopie odznaczeń kilku mikronacji... Kto zgadnie jakich, dostanie +1 reputacji.

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 09:32:21 »
Wczoraj udałem się w podróż incognito na terytorium Związku Brodryjskiego. Mimo że moja podróż była w pełni legalna wszelki ślad po niej zaginął, na szczęście zachował się zrzuty ekrany. Chciałem wszcząć dyskusję z rewolucjonistami, ale ich jedynym argumentem była siła. Wkrótce wrzucę opis tejże ekspedycji.

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #12 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 10:30:55 »
Po raz kolejny prośba do Szanownych Kolegów - jeżeli linkujecie coś co potem komentujecie, to zwracajcie uwagę czy to jest dostępne z zewnątrz czy nie... Bo bezsensem jest link, z którego można sobie tylko odczytać: Musisz być zalogowanym użytkownikiem, żeby przeglądać ten dział.

W takich przypadkach trzeba posługiwać się cytatami - poruszaliśmy to już nie raz, choćby w temacie o wiadomościach z zagranicy.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Tomasz Wettin

• Obserwator
  • **
  • : 0
  • MAM METODĘ NA GŁODA
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #13 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 15:26:20 »
Też nad tym ubolewam... Związek Brodryjskim nie jest miejscem gdzie chce się rejestrować. :D
« Ostatnia zmiana: Pon, 08 Gru 2014, 15:26:36 wysłana przez Dan Mark »
(-) Dan Mark

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
  • : 62
    • NPE: BI14020800101
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #14 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 15:43:38 »
A czy sami nie obowiązuje zakaz mówienia o tym dziwnym tworze na Nordacie? ;D

/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
- Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #15 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 17:07:50 »
Zależy gdzie. Carstwo Brodryjskie, niejako z definicji musi potępiać zapędy rewolucjonistów ;).

Offline Kazimierz Sabatowski

• Przechodzień
  • *
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #16 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 18:29:39 »
Waść, potępianie to jedno ale kłamanie już nie. Jakakolwiek podróż Bialeńczyków do Brodrii jest zakazana! Zarejestrował się Waść nielegalnie i działał nielegalnie. Możecie robić screeny czego tylko chcecie, ale proszę nie kłamcie.

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #17 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 19:58:41 »
Waść, potępianie to jedno ale kłamanie już nie. Jakakolwiek podróż Bialeńczyków do Brodrii jest zakazana! Zarejestrował się Waść nielegalnie i działał nielegalnie. Możecie robić screeny czego tylko chcecie, ale proszę nie kłamcie.
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Mikołaj Patryk Dostojewski

• Moderator
  • Stary wyga
  • : 58
    • NPE: BR14081100041
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #18 dnia: Pon, 08 Gru 2014, 21:18:11 »
Zdrajcom, separatystom, rewolucjonistom podziękujemy za wypowiedź.

Wybacz że tak ostro i prosto z mostu, ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Związek Brodryjski nie dopuszcza jakichkolwiek wypowiedzi członków rządu CB na uchodźstwie i bez opamiętania tępi nas, więc i ja nie widzę powodów by ZB traktować poważnie i honorowo.
« Ostatnia zmiana: Pon, 08 Gru 2014, 21:27:53 wysłana przez Patryk Hyjek »
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, syn byłego Cara Brodrii Alberto de Medici i Carycy Aleksandry Izabeli, ojciec Tomasza I Bagrata i Jana Lubomirskiego - Dostojewskiego
- lord bialeński,  pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
- członek Wspólnoty Rozwoju

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #19 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 18:55:06 »
Kloning według terrorystów:

"Dopiszę się do tego: JEŻELI BEZPODSTAWANIE OSKARŻYCIE KOGOŚ O PODSZYWANIE LUB ZNIEWAŻYCIE KOGOŚ PUBLICZNIE, OTRZYMACIE UPOMNIENIE! BRODRIA TO PAŃSTWO PRAWA I NIE BĘDĘ TEGO TOLEROWAĆ. WŁAŚCIWIE WSZYSCY SIĘ PODSZYWAMY - JA REALNIE NIE NAZYWAM SIĘ SABATOWSKI, TAKŻE PROSZĘ O SPOKÓJ.".

<haha>

Offline Kazimierz Sabatowski

• Przechodzień
  • *
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #20 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 19:31:09 »
 <haha>

Też mnie to śmieszy. A kim są owi terroryści, Panie Hewret? Bo chyba nie chodzi o ten nielegalny ZB? Jak tak poważne państwo jak Republika Bialeńska mogłoby zajmować się obserwacją tych dziesięciolatków?
« Ostatnia zmiana: Czw, 11 Gru 2014, 19:37:18 wysłana przez Kazimierz Sabatowski »

Offline Akrypa Rabotowicz von Primisz

• Klacz Teutońska
  • Policja Krajowa
  • Fanatyk
  • : 38
  • Pałowniczka
    • NPE: BI14020900117
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #21 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 20:35:14 »
Proszę spokojniej z tym terrorystami, niedługo wszyscy zostaną już nimi nazwani. "Działalność terrorystyczne" prowadzone na własnym forum. W takim razie wy prowadzicie działania szpiegowskie. Mogę odbić pałeczkę, a zresztą i tak mnie nie bawią te głupie wnioski do sądu.
Nie wykradłem żadnych informacji która nie była by publicznie więc nie działałem jako szpieg. Na własnym forum ale przeciw Republice i jej porządkowi.

Była premierka Republiki Bialeńskiej, Kalifka Bialenii j ziem obok, Spahbod, Lordessa, Biskupka, Masonerka, Akryponystka, Padawanka Mocy, Policjantka, Posiadaczka 69 wsi.
"Kocham noc i niebo, o wiele bardziej niż ludzkich bogów." ~ Camus
"Używamy rozumu tylko po to, by wyartykułować nasze indywidualne interesy, by wmanipulować innych w służbę naszym przyjemnościom. To świat, któremu brak wszelkiej duchowej substancji, w którym ludzie zachowują się jak inteligentne zwierzęta. Stanowimy uduchowione społeczeństwo zwierząt." ~ Hegel

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #22 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 20:49:33 »
<haha>

Też mnie to śmieszy. A kim są owi terroryści, Panie Hewret? Bo chyba nie chodzi o ten nielegalny ZB? Jak tak poważne państwo jak Republika Bialeńska mogłoby zajmować się obserwacją tych dziesięciolatków?

Zgnoiłem Pana w RON, będę gnoić dalej. Zresztą, jak czytam Pańskie wypowiedzi w tamtejszej organizacji terrorystycznej, normalnie bierze mnie na śmiech.
« Ostatnia zmiana: Czw, 11 Gru 2014, 20:53:02 wysłana przez Hugon Hewret »

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #23 dnia: Czw, 11 Gru 2014, 21:34:51 »
O wiele zabawniejsza była walka z narracyjnymi terrorystami... Żeby nie ten akt oskarżenia w Sądzie, to już bym rozważał karny odstrzał.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Konstanty Jerzy Michalski

• Immanuel Kartografii Tamostosowanej
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 21
  • GG: 50930927
    • NPE: BI13111600010
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #24 dnia: Nie, 31 Lip 2016, 20:38:52 »
Proponuję wznowienie walki z tymi podłymi komunistycznymi świniami.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej