Z tego co sprawdziłem uprawnienia i przeszukałem Internety, to w phorum nie ma możliwości dodania jakichś załączników przez administratora. A jakieś skompresowanie nie dałoby się?
Format grafiki JPG to już jest format skompresowany - pakowanie obrazów JPG np. zipem praktycznie zmniejszy wielkość co najwyżej o połowę (w zależności od samego obrazu).
Co do tego Tinycośtam - to nie widzę na tej stronie warunków maksymalnych obrazów, ale z zasady darmowe hostingi mają ograniczenia.
Zresztą może nie warto kombinować - na Rapidshare tez będzie OK, w końcu co prawda plik jest kasowany, ale chyba po 3 miesiącach od ostatniego pobrania (przedtem mnie to informuje mailem, to zawsze mogę pobrać na siebie) - a w końcu na mapie coś się będzie działo to będziemy i tak wrzucać nowe wersje.
LInk do "supermapy" - tak jak opisałem, tylko teren i obiekty bez opisów (nawet nazw miejscowości nie ma i nie ma ani legendy, ani danych o mapie - to będą kolejne warstwy... w produkcji) oraz mogą być drobne niedoróbki (nie wstawiłem jeszcze mostów) bo to jeszcze w produkcji. Ale zerknijcie na to co jest i dajcie swoje uwagi - co zrobić inaczej, co pozmieniać, co się podoba, a co nie.
Link do pliku (po kompresji niecałe 3MB)
http://rapidshare.com/share/78429F5A493 ... AF5A15B9C1Niebieskie to obiekty militarne, czerwone to cywilne, fioletowe - obiekty przemysłowe itp. Droga na ciemnoczerwono to autostrada, na żółto zwykłe (grubsze lub cieńsze), natomiast szare to koleje. Dwa odcienie lasów to różne ich gęstość i wysokość (ale może wstawię jeszcze czarny symbol drzewa, tak aby wizualnie pokazać mniej więcej jakie). Niebieskie prześwitujące to poligony (lądowe i morskie).
PS. A o propos załączników - nie przyjmuje też pliku Excela, a to powinno być możliwe (technicznie - może coś w ustawieniach), bo chyba lepiej dawać plik Excela niż zrzuty ekranu tabel?