Moja rada jest taka - skoro nie ma możliwości uzyskania bazy danych (nie wiem, nie znam się - moderuje czy administruję na paru forach, ale nie miałem nigdy do czynienia z darmowymi), to pokopiować co się da.Czyli wszelkie "akty prawne", wszystko to co nazywać można dobrem Republiki i rozglądać się za innym miejscem... bo ten hosting długo nie pociągnie. To nie "defetyzm", a ostrożność i roztropność.
Przy takich możliwościach połączeń (no ja obchodzę problem stosując inną przeglądarkę - normalnie używam Firefox, ale z niego zalogować się nie mogę, udało się z Operą to ją trochę potrzymam na kompie, ale do czasu) to raczej trudno będzie przyciągnąć tutaj kogokolwiek.
Powiem tak - znak kilka for (np. Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych, czy Tanksim) gdzie kilku "aktywistów" zrzuca się rocznie po jakieś śmieszne 50zł (pół litra w nie najlepszej knajpie i to bez zagrychy) i wszystko chodzi znakomicie, są wszelkie kopie baz danych (żadna awaria nie jest groźna) i pełen komfort. Ktoś się chyba znajdzie kto się na tym zna w naszym na razie niewielkim gronie?
Należy się zastanowić bo obecnie to jest ostatni dzwonek na podjęcie ewentualnej decyzji o przenosinach... poddaje pod zastanowienie.