Dziwne, bo u mnie jak i na komputerze, jak i urządzeniach mobilnych wszystko wygląda normalnie.
Bo nie jest to dostosowane do różnych przeglądarek, tylko może sprawdzałeś na tej, którą sam używasz. U mnie pod Firefoxem (OS Win7) dalej są paskudnie wyglądające linijki "jakby kodu".
Sprawdziłem na szybko z drugiego kompa, na którym trzymam różny "śmietnik":
- IE - OK
- Chrome - OK
- Opera - OK
- Firefox - wychodzą te dziwne linijki kodu.
OK - oznacza, że jest małe białe okienko z cyfrą "0"... czy i jak działa i co to robi nie sprawdzałem, w każdym razie nie razi "niedoróbką".
Musisz sprawdzić (dostosować) działanie pod Firefoxem i poprawić co tam trzeba. Niestety przy takiej dziubaninie trzeba sprawdzać pod różnymi (w każdym razie przynajmniej pod tymi czterema najpopularniejszymi przeglądarkami), a nie tylko pod tą której używasz i do której jesteś przyzwyczajony. Analogiczne do robienia strony - wymaga sprawdzenia i dostosowania do różnych przeglądarek, bo często pod jedną widać dobrze, a pod inną coś jest nie tak.
Jak nie będziesz mógł dać rady poprawić to moim zdaniem daj sobie spokój - ta funkcja i tak jakaś specjalnie potrzebna do szczęścia nie jest...