0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zauważyliście, że pojawiła się możliwość dawania reputacji postom? :mrgreen:
Andrzeju, co ze stroną główną?
Mógłbym prosić o zwiększenie maksymalnej ilości znaków w podpisie użytkownika?
Cytat: "Lehrabia"Mógłbym prosić o zwiększenie maksymalnej ilości znaków w podpisie użytkownika?Nie wiem, czy jest to dobry pomysł. I tak masz długi podpis, który zawiera bardzo dużo informacji. ;-)
No właśnie o to chodzi - nie mieszczę tam już wszystkiego (i tak dobrze, że tytuł można sobie ustawić w profilu).
Cytat: "Lehrabia"No właśnie o to chodzi - nie mieszczę tam już wszystkiego (i tak dobrze, że tytuł można sobie ustawić w profilu).Ale wszystkie informację nie muszą znajdować się w podpisie. ;-) Jak dla mnie "Margrabia Maciej Kamiński, Marszałek Parlamentu, Minister Spraw Wewnętrznych, Prezes Policji Krajowej" by wystarczyło. ;-) Czego przykładem jest mój podpis.
Czy ktoś z KRI zgłasza jakieś pomysły odnośnie organizacji, np: jakieś zmiany w cenniku albo ustalenie warunków otrzymania przestrzeni informatycznej na serwerze pod subdomeną "serwis.bialenia.net"?Czy ktoś potrzebuje wyjaśnienia czegoś?
Proponuję wyłączyć możliwość dodawania postów przez gości. :wink:
Proszę o utworzenie działu dla mojej baroni Spirkingradu. :wink:
W sprawie uprawnień pisania postów przez gości to proszę porozmawiać z panem Swarzewskim.Informuję, że w weekend usiądę i zajmę się wszystkimi rzeczami które obiecałem.
Składam zlecenie na zmianę uprawnień moderatorskich Tomasza Rabotowicza na globalne z możliwością banowania, w związku z przyjęciem na służbę w Policji Krajowej.
Cytat: "Lehrabia"Składam zlecenie na zmianę uprawnień moderatorskich Tomasza Rabotowicza na globalne z możliwością banowania, w związku z przyjęciem na służbę w Policji Krajowej.Z tym banowaniem to tak na serio?