Autor Wątek: Ród Aleksandryjski  (Przeczytany 1117 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
Ród Aleksandryjski
« dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:11:08 »
Aleksandra poprosiła mnie wczoraj o zrobienie drzewa genealogicznego całej jej rodzinki.  :D Tak się prezentuje:
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Odp: Ród Aleksandryjski
« Odpowiedź #1 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:19:23 »
Dziękuję :D Jest piękne.

Choć należy zlecić drobne poprawki :P.

Otóż Jurand jest synem Andrzeja i Pancy, bowiem Pancy to pierwsza żona Andrzeja i mama Juranda.

Ponadto ojcem Adama dziś von Hallera jest Konstanty Jerzy Michalski, a dziadkiem Ivan Kazakov von Vincis
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:25:56 »
Proponuję aby każdy członek rodu dodał sobie do nazwiska: von Sankt Aleksandrov
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:30:24 »
Dziękuję :D Jest piękne.

Choć należy zlecić drobne poprawki :P.

Otóż Jurand jest synem Andrzeja i Pancy, bowiem Pancy to pierwsza żona Andrzeja i mama Juranda.

Ponadto ojcem Adama dziś von Hallera jest Konstanty Jerzy Michalski, a dziadkiem Ivan Kazakov von Vincis
Ojcem Konstantego jest Orjon, a Orjon należy do von Thornów. Jesteśmy spokrewnieni z Kanclerzem Sarmacji. xD
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #4 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:32:36 »
Tylko że moim ojcem był Tomasz Valois-Wettin von Weerland, zaś jego bratem był król ZSKHiW, Arkadiusz II Filip, czyli mój stryj. :))
Ojcem Tomasza i Arkadiusza II Filipa był Piotr Wettin, który miał brata Karola Ludwika.

Piotr Wettin miał jeszcze kuzyna Augusta, ale tych relacji już nie znam.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 18:59:10 »
Założyłem pewną hipotezę: Jeśli Heinrich jest bratem Felixa to ojcem i matką nie może być Andrzej i Aleksandra. Z tego powodu zrobiłem paintowe drzewo i jest na nim pokazane jaka z nas arystokracja i burżuje.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 19:19:22 »
To by było za proste. Gdzie zgubiłeś Sviatosla... Józefa w drzewie Bagratów? Dalej, czy Wereszczyński wciąż w tej rodzinie jest?
Markus niejednego ma ojca. >:P Ale tym najnowszym jest Andrzej.
I drobiazg, ale pierwszą małżonkę winieneś nazwać albo Pansy Anclar-Swarzewską, albo wedle obecnego nazwiska Kathą Joanną De Vil.
Gdzieś też powinien być Arne, bo nikt go z rodziny nie wyrzucił, ani też nie widziałem żadnego zrzeczenia czy przyjęcia innego rodzica. Herman, dla dobra logiki weź go adoptuj. Plosie.

Sasza, Adaś się wyrzekł rodu, ale to nie oznacza przecież, że dziadek stał się nagle ojcem. ,;)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 20:02:41 »
To by było za proste. Gdzie zgubiłeś Sviatosla... Józefa w drzewie Bagratów? Dalej, czy Wereszczyński wciąż w tej rodzinie jest?
Markus niejednego ma ojca. >:P Ale tym najnowszym jest Andrzej.
I drobiazg, ale pierwszą małżonkę winieneś nazwać albo Pansy Anclar-Swarzewską, albo wedle obecnego nazwiska Kathą Joanną De Vil.
Gdzieś też powinien być Arne, bo nikt go z rodziny nie wyrzucił, ani też nie widziałem żadnego zrzeczenia czy przyjęcia innego rodzica. Herman, dla dobra logiki weź go adoptuj. Plosie.

Sasza, Adaś się wyrzekł rodu, ale to nie oznacza przecież, że dziadek stał się nagle ojcem. ,;)
Łoj zapomniało mi się. Dorobię to.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 20:23:03 »
Dorobione. Arne nie ma rodziny, ponieważ wyrzekł się więzów z Andrijem i Józefem.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 20:29:13 »
Ale nie wyrzekł się kuzynostwa z Mikołajem. ,;)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 20:34:00 »
Ale nie wyrzekł się kuzynostwa z Mikołajem. ,;)
Ehh, i kolejna poprawka.

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #11 dnia: Wto, 02 Lut 2016, 20:52:47 »
Zezwalam Markusowi Wettinowi, Mikołajowi Patrykowi Dostojewskiemu oraz Tomaszowi I Bagratowi na posługiwanie się moim nazwiskiem.
/-/ Jego Cesarska i Królewska Mość, Andrzej Swarzewski, Król Królów.