Ankieta

Która piosenka powinna zostać ogłoszona hymnem V-Mundialu Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja? (kolejność wg zgłoszeń)

Dorota Osińska "Universal"
1 (3.3%)
Moranbong Band "My country is the best!"
2 (6.7%)
Pochonbo Electronic Ensemble "Look at us"
1 (3.3%)
Muslim Magomajew "Stadion moich marzeń"
1 (3.3%)
"Patriotic Pro-Gaddafi Libyan Song"
6 (20%)
Анастасия Раинская "Нужен гол!"
2 (6.7%)
Pieśń Hamasu "My jesteśmy żołnierzami Boga"
4 (13.3%)
Thompson "Niech nikt nie tyka mojego małego kawałka Wszechświata"
1 (3.3%)
ZVEROFORMA "W sercach milionów"
1 (3.3%)
Чайф "Аргентина-Ямайка - 5:0"
1 (3.3%)
Enya/Enigma "Adiemus"
2 (6.7%)
Christopher Tin "Baba Yetu"
2 (6.7%)
Bajm "Biała armia"
3 (10%)
K'NAAN "Wavin' Flag (Coca-Cola Celebration Mix)"
3 (10%)
Louis Armstrong "La vie en rose"
0 (0%)

Głosów w sumie: 9

Głosowanie skończone: Nie, 06 Mar 2016, 13:12:19

Autor Wątek: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja  (Przeczytany 2269 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
Odp: Wybór Hymnu na V-Mundial Bialenia&Brodria&Hasseland&Abachazja
« Odpowiedź #25 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:02:19 »
CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!

Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.
JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Frederick Hufflepuff

• Poseł
  • Bohater
  • : 96
    • NPE: BI15081300080
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #26 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:07:24 »
CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!

Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.
JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.

Nie będę się do tego odnosił, ale bardzo proszę, aby Pan tutaj nie przeklinał i nikogo nie obrażał, a także zdał sobie wreszcie sprawę z tego, że ten wątek śledzi sporo osób z całego mikroświata, zwłaszcza z Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej, i że wystawia nam Pan wizytówkę (niezbyt fajną).
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #27 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:09:03 »

Nie będę się do tego odnosił, ale bardzo proszę, aby Pan tutaj nie przeklinał i nikogo nie obrażał, a także zdał sobie wreszcie sprawę z tego, że ten wątek śledzi sporo osób z całego mikroświata, zwłaszcza z Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej, i że wystawia nam Pan wizytówkę (niezbyt fajną).
W przeciwieństwie do waszych wizytówek, moja nie jest zakłamana od listopada. :P
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #28 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:11:16 »
Wątek zamykamy w trybie natychmiastowym (zobaczymy przy okazji, czy ankieta zostanie automatycznie zakończona, czy nie). Za obydwu Was mi zwyczajnie wstyd. Nie zmienia się zasad w trakcie głosowania.
A słownictwa nie skomentuję publicznie.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Frederick Hufflepuff

• Poseł
  • Bohater
  • : 96
    • NPE: BI15081300080
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #29 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:12:58 »
Szanowni Państwo!

Ankieta zostaje zamknięta, głosowanie anulowane. Preselekcje na nowo rozpoczną się za kilka dni.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #30 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:54:43 »
Panie Prezydencie, to nie jest kwestia moich upodobań, a po prostu niepisanych zasad, które podobnie jak pisane, obowiązują w tym konkursie. (...)  Mogę też Pana zapewnić, że gdyby Wspólnota Rozwoju nie spełniała kryteriów, to zostałaby w granicach prawa rzeczywiście zdyskwalifikowana (lub oczywiście jej poszczególni kandydaci), ale my staramy się przestrzegać reguł.
A może WR też nie spełnia niepisanych zasad?

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #31 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 22:13:36 »
Ostatni spamerski post.

To WR przyznało di Karpiowi Oskara!
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.