Głosów w sumie: 9
Głosowanie skończone: Nie, 06 Mar 2016, 13:12:19
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Pon, 29 Lut 2016, 20:57:15CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.
CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!
Cytat: Frederick Hufflepuff w Pon, 29 Lut 2016, 20:59:59Cytat: Fiodor Swirydiuk w Pon, 29 Lut 2016, 20:57:15CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Pon, 29 Lut 2016, 21:02:19Cytat: Frederick Hufflepuff w Pon, 29 Lut 2016, 20:59:59Cytat: Fiodor Swirydiuk w Pon, 29 Lut 2016, 20:57:15CHUJ W DUPĘ WRONOM! STOP ZOMO! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! WYPIERDALAĆ! PRZYWRÓCIĆ STONOGĘ! WYPIERDALAĆ ZA BRAMĘ KURWA! JAK SIĘ DO OBYWATELI ZWRACACIE!? ZA BRAMĘ, BO WAS ODHOLUJĘ!Nie usunę tej wypowiedzi i proszę też, aby nikt inny jej nie usuwał. Niech będzie ona przykładem na brak poszanowania Szanownego Pana Fiodora Swirydiuka vel Hristova dla Ministra Kultury i Sportu, lwiej części posłów w Parlamencie i całej Wspólnoty Rozwoju oraz na brak kultury osobistej tegoż Pana i brak możliwości rozmowy z nim.JA KURWA CZEGOŚ WAM BEZPRAWNIE NIE USUNĄŁEM, A KURWA WIELKA SZKODA, BO MOŻE BYŚCIE CHOCIAŻ UTRZYMYWALI POZIOM SPŁUCZKI KLOZETOWEJ.Nie będę się do tego odnosił, ale bardzo proszę, aby Pan tutaj nie przeklinał i nikogo nie obrażał, a także zdał sobie wreszcie sprawę z tego, że ten wątek śledzi sporo osób z całego mikroświata, zwłaszcza z Mikronacyjnej Unii Piłkarskiej, i że wystawia nam Pan wizytówkę (niezbyt fajną).
Panie Prezydencie, to nie jest kwestia moich upodobań, a po prostu niepisanych zasad, które podobnie jak pisane, obowiązują w tym konkursie. (...) Mogę też Pana zapewnić, że gdyby Wspólnota Rozwoju nie spełniała kryteriów, to zostałaby w granicach prawa rzeczywiście zdyskwalifikowana (lub oczywiście jej poszczególni kandydaci), ale my staramy się przestrzegać reguł.