Tak, tak, zaraz się posypią porównania do "faszystowskiego" Trumpa itp. itd... Ale nie po tu przybyłem. Pamiętajcie obywatele moi mili, że Bialenia nie odchodzi jako lachociąg, a jako alfons i tego musimy się trzymać! Dzięki temu nikt nam nie grozi (oprócz naszej wylęgarni trollerstwa, Ałustrii). Jesteśmy potęgą, a nasze państwo - jego przedłużeniem. Musicie pamiętać - społeczeństwo nie czyni jednostek, ale jednostki czynią społeczeństwo, dlatego współpraca nie jest potrzebna społeczeństwu. By nasze państwo było piękne, nie możemy tolerować głupich jednostek, które uważają, że jednostki są społeczeństwem, a to jest istny socjalizm, bo jednostki nie są społeczeństwem, a je jedynie tworzą, aby mieć z tego ogólne korzyści. Moi przeciwnicy są wygadani, obeznani w tym jak co ma działać, a ja mówię stop! Bo w Bialenii panuje wyzysk, a my go nie widzimy. Jesteśmy ślepi i głusi, co wykorzystują pasożyty od wewnątrz. Moim głównym celem jest sprowadzenie tu Cara Pałysiewicza, aby naprawił to, co przez 6 miesięcy bezczeszczono, palono i niszczono. Naszym świętym miejscem jest nasz kraj, a nasz kraj składa się z jednostek, a nie społeczeństwa. Społeczeństwo jest lewackim wymysłem, które uważa, że jednostki same bez nich sobie nie poradzą, bo nie mają wtedy wyzysku na jednostkach. Koniec proszę państwa ze starym układem! Koniec z nikłą i niepowiązaną z niczym gospodarką. Mówię koniec temu wyzyskowi, bo wyzysk leży w jednostkach zmanipulowanych i głupich! Dziękuję!