Autor Wątek: Fiodor - Twój (nie Hasselandu) kandydat  (Przeczytany 1205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
Fiodor - Twój (nie Hasselandu) kandydat
« dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 18:22:03 »
Tak, tak, zaraz się posypią porównania do "faszystowskiego" Trumpa itp. itd... Ale nie po tu przybyłem. Pamiętajcie obywatele moi mili, że Bialenia nie odchodzi jako lachociąg, a jako alfons i tego musimy się trzymać! Dzięki temu nikt nam nie grozi (oprócz naszej wylęgarni trollerstwa, Ałustrii). Jesteśmy potęgą, a nasze państwo - jego przedłużeniem. Musicie pamiętać - społeczeństwo nie czyni jednostek, ale jednostki czynią społeczeństwo, dlatego współpraca nie jest potrzebna społeczeństwu. By nasze państwo było piękne, nie możemy tolerować głupich jednostek, które uważają, że jednostki są społeczeństwem, a to jest istny socjalizm, bo jednostki nie są społeczeństwem, a je jedynie tworzą, aby mieć z tego ogólne korzyści. Moi przeciwnicy są wygadani, obeznani w tym jak co ma działać, a ja mówię stop! Bo w Bialenii panuje wyzysk, a my go nie widzimy. Jesteśmy ślepi i głusi, co wykorzystują pasożyty od wewnątrz. Moim głównym celem jest sprowadzenie tu Cara Pałysiewicza, aby naprawił to, co przez 6 miesięcy bezczeszczono, palono i niszczono. Naszym świętym miejscem jest nasz kraj, a nasz kraj składa się z jednostek, a nie społeczeństwa. Społeczeństwo jest lewackim wymysłem, które uważa, że jednostki same bez nich sobie nie poradzą, bo nie mają wtedy wyzysku na jednostkach. Koniec proszę państwa ze starym układem! Koniec z nikłą i niepowiązaną z niczym gospodarką. Mówię koniec temu wyzyskowi, bo wyzysk leży w jednostkach zmanipulowanych i głupich! Dziękuję!
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Odp: Fiodor - Twój (nie Hasselandu) kandydat
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 18:27:41 »
Czy da się zamontować antylajki?
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #2 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 18:28:07 »
A ten, no... Konkrety?
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 18:28:50 »
Czy da się zamontować antylajki?

Nie, ale można włączyć archaiczną reputację.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Iwan Pietrow

• Obywatel
  • Bohater
  • : 129
  • "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
    • NPE: BI15060400075
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 20:20:28 »
Poza tym uważam, że Fiodora należy zbanować...
(-) Iwan Pietrow

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 20:52:10 »
Daj podstawę! :D
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #6 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 20:59:49 »
Artykuł 58 kodeksu karnego Rosyjskiej Federacyjnej Socjalistycznej Republiki Radzieckiej. :))

Offline Polyna

• Przechodzień
  • *
  • : 22
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:03:51 »
Podstawa: moja opinia że jesteś psychicznie niedojrzałym gimbazjalistą.

(tak, wiem że w mikronacjach nie powinno się jechać po realnym wieku… no ale [tu byłem], czasami jednak trzeba xD)
Paulina Natalia Wileńska
prezydentka Mandragoratu Wandystanu

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #8 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:06:51 »
Od kiedy gościowi wypada obrażać gospodarza?

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:10:30 »
Podstawa: moja opinia że jesteś psychicznie niedojrzałym gimbazjalistą.

(tak, wiem że w mikronacjach nie powinno się jechać po realnym wieku… no ale [tu byłem], czasami jednak trzeba xD)
Proszę podać dokładną podstawę i nie próbować korzystać z jakichś sztuczek. Powtórzę po raz kolejny: [cała wypowiedź o stanie umysłowym Polyny została wycięta. No na miłość boską].

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:16:32 »
Za chwilę skończy się wycinanie wulgaryzmów i zacznie mniej uprzejma część zabawy w pana w niebieskim mundurze. Kampania kampanią, ale rozum i godność człowieka rozumem i godnością człowieka.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #11 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:16:50 »
Jaki jest sens cały czas się dowalać do wieku innych? Ja wiem, że wy byście chcieli tu samych studentów prawa, ale sorry.

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #12 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:17:58 »
Chamskie i wulgarne odzywki nie wystarczą? Dla mnie wystarczą... mam nadzieję, że dla Macieja również wreszcie to będzie wystarczający powód by zrobić z tym rynsztokiem porządek.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #13 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:18:57 »
Cytat: Polyna

To się nazywa argumentum ad personam.

Cytat: Fiodor Swirydiuk
WIEK NIE MA KURWA ZNACZENIA! JAK SIĘ JEST LEWACKIM NIEDOJEBEM TO SIĘ JEST PRAKTYCZNIE W WIEKU NIEMOWLĘCIA!

Gdyby nie socjalizm, to nie byłoby 500+ na takich, jak Ty. :))
I co mi da to 500 jak i tak na mnie nie pójdzie? To marnotrawstwo pieniędzy, bo mogli po prostu podatki obniżyć rodzinom dzietnym.
A teraz tak z innej beczki:
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszą prezydent bialenkę naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest życie .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się noqterna albo hufflepuffa albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak prezydent aleksandra dostojewska .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą markusa a nie będziesz z prezydent robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami markusa .wez pomyśl sobie ile prezydent zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle prezydenta naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to prezydent jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół  vladimirusowy i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim była prezydentka aleksandra dostojewska jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak matka brodrii bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu ani jednego obraza z nią nie chodzi tutaj o zamach mnie ale wogóle ogólnie o zasady życia żeby mieć jakąs godnosc bo prezydent nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak matka brodrii ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo vladimirusowe i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła vladimirusowego bo widac już dawno zły markus jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła vladimirusowego to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .
Za chwilę skończy się wycinanie wulgaryzmów i zacznie mniej uprzejma część zabawy w pana w niebieskim mundurze. Kampania kampanią, ale rozum i godność człowieka rozumem i godnością człowieka.
Nie kradnij mi partii. :P
Chamskie i wulgarne odzywki nie wystarczą? Dla mnie wystarczą... mam nadzieję, że dla Macieja również wreszcie to będzie wystarczający powód by zrobić z tym rynsztokiem porządek.
Powiedział demolibek. W tym momencie jestem spełniony ku samobójstwu!

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #14 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:20:54 »
Oto pistolet.

Robiłeś już lepsze przeróbki tej pasty o obrażaniu papieża.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #15 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:21:51 »
No dobra, abstrahując od tej rozmowy pozbawionej merytoryczności.
Co chcesz, Fiodorze, osiągnąć?

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #16 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:23:38 »
Oto pistolet.

Robiłeś już lepsze przeróbki tej pasty o obrażaniu papieża.
Robiłem Stonogę. Papieża nie obrażam z zasady "Zbyt wielki człowiek na moje życie".
No dobra, abstrahując od tej rozmowy pozbawionej merytoryczności.
Co chcesz, Fiodorze, osiągnąć?
No właśnie! Odwieczne pytanie filozofów. Na co nam to wszystko? Wszystko jest zbyteczne! Po co w ogóle żyjemy, skoro szansa na zbawienie to 1/7000000000?

Offline Polyna

• Przechodzień
  • *
  • : 22
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #17 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:35:23 »
Jaki jest sens cały czas się dowalać do wieku innych? Ja wiem, że wy byście chcieli tu samych studentów prawa, ale sorry.
Lol, „studentów prawa”. Ale nawet jakby studentów prawa, to nawet oni są lepsi niż studenci Uniwersytetu Wypoku i Kwejka. Bc really, ja jestem za absolutnym luzem w mikronacjach, i daleko mi do dekoru dreamlandzkiego, ale to co wyprawia tow. Swirydiuk to głębia żenady, bełkot nastoletniego fascynata Maksa Korwina Cejrowskiego, którego już nie tylko Hasselandczycy mają jak widać dość.
Paulina Natalia Wileńska
prezydentka Mandragoratu Wandystanu

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #18 dnia: Czw, 07 Kwi 2016, 21:50:02 »
Lol, „studentów prawa”. Ale nawet jakby studentów prawa, to nawet oni są lepsi niż studenci Uniwersytetu Wypoku i Kwejka. Bc really, ja jestem za absolutnym luzem w mikronacjach, i daleko mi do dekoru dreamlandzkiego, ale to co wyprawia tow. Swirydiuk to głębia żenady, bełkot nastoletniego fascynata Maksa Korwina Cejrowskiego, którego już nie tylko Hasselandczycy mają jak widać dość.
Żaden towarzysz, a jeśli już mnie tytułujesz to dla ciebie jestem Margrabią. I nie jestem fascynatem Korwina, bo ja nie uważam, że gwałt to coś dobrego.
P.S. Nigdy nie byłem na wykopie i kwejku. Maksymalnie czasem chamsko obejrzę.