Dlaczego piszę Pan cały czas takie same posty? Czyżby pula argumentów się wyczerpała?

A teraz tak na poważnie - Panie Novilitius, widzę że jest Pan nowy i nie za bardzo orientuje się w sytuacji, która panuje Bialenii. Znajdujesz się pod wpływem zagranicznej opinii, która niestety nie jest prawdziwa. Kto bowiem lepiej zna sytuacje w kraju - jego mieszkańcy, czy zagraniczni komentatorzy?
Teraz wymienię kilka pańskich argumentów, które kompletnie nie trzymają się kupy:
1)
dawna ustawa o Policji
która nie została uchwalona przed stowarzyszeniem z Hasselandem i bez udziału Hasselandczyków.
2)
Pan, F. Hufflepuff (..) M. Kamiński
Podane powyżej osoby są tylko Bialeńczykami i nie mają związku z Hasselandem. Sugerowanie jakoby było inaczej mija się z prawdą.
3)
niemożność samodzielnego decydowania Bialenii o sprawach wewnętrznych i zewnętrznych
Przecież o tych sprawach decydują wyłącznie obywatele Bialenii - głosować mogą tylko oni, pełnić wysokie urzędy też. Tak więc to Bialeńczycy decydują o Bialenii.
4)
poprzez zmniejszanie roli demokracji, eliminację osób, którym zależy na niezależności Bialenii i wolności jej obywateli
Hasseland jako państwa nie ma możliwości wpływać na stan demokracji w Bialenii, ani eliminować żadnych osób. Jedyną opcją jaką może podjąć Hasseland jest wyrzucenie osoby z forum Hasselandu, a z forum Bialenii może wyrzucić tylko Policja Krajowa Bialenii lub Sąd - organy bialeńskie.
To tylko kilka przykładów.
Proszę przemyśl swój tok myślenia i zadaj sobie parę pytań: Czy rzeczywiście moje argumenty mają sens?
Czy nie działam pod wpływem zewnętrznych impulsów?
Czy mój tok myślenia jest zgodny z otaczającą mnie rzeczywistością?
Zastanów się, pomyśl.
I znowu nie umie Pan uzasadnić, dlaczego moje wypowiedzi są wg Pana nieprawdziwe. A wie Pan, dlaczego nie umie Pan uzasadnić? Bo są one prawdziwe.
Ale przecież powyżej tego stwierdzenia znajdowało się bardzo obszerne i klarowne uzasadnienie. Niue widziałeś go?
Nikt się pode mnie nie podszywa, gdyby ktoś się podszywał, to już dawno bym interweniował. Znowu nie umie Pan wyjaśnić, dlaczego wg Pana moje wypowiedzi są nieprawdziwe.
Czy nie wiesz co to jest ironia? Jeśli nie wiesz o co naprawdę chodziło, znaczy że dość krótko jesteś w mikronacjach.