Autor Wątek: Rezynacja  (Przeczytany 1197 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piotr Pawel I

• Król-Senior Hasselandu
  • Moderator
  • Bohater
  • : 94
    • NPE: KH15070500071
    • Odznaczenia
Rezynacja
« dnia: Sob, 29 Paź 2016, 21:41:03 »
Wobec nasilenia nastrojów antyhasselandzkich w RB, z przykrością stwierdzam, że pozostaje mi jeden sposób na to, by zaprotestować: rezygnacja z urzędu Prezesa Biura Promocji (a wcześniej z mandatu poselskiego).
Życzę powodzenia następcy, ale w tym Rządzie uczestniczyć po prostu nie mogę.
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Rezynacja
« Odpowiedź #1 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 21:45:21 »
W imieniu Republiki Bialeńskiej dziękuję za współpracę.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 21:50:09 »
Fochanie się dobitnie pomoże ostudzić te nastroje.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Piotr Pawel I

• Król-Senior Hasselandu
  • Moderator
  • Bohater
  • : 94
    • NPE: KH15070500071
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 21:55:43 »
To nie fochanie. To niestety mój obowiązek.
Dziękuję wszystkim za współpracę.
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 22:00:36 »
To nie fochanie. To niestety mój obowiązek.
Dziękuję wszystkim za współpracę.
Schodzenie ze służby z powodu krytyki kompletnie innego obszaru swojej działalności, dodajmy, że służby dającej profity wszystkim trzem państwom stowarzyszonym to nie obowiązek, tylko dawanie krytykom do ręki następnego argumentu przeciwko sobie. Jeżeli głosy antyhasselandzkie i "antyhasselandzkie" mają się uciszyć, to na pewno nie od czegoś takiego, mówię z troski.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #5 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 22:13:49 »
Wobec nasilenia nastrojów antyhasselandzkich w RB

Raczej krytyki obecnej polityki wynikającej z błędnych zapisów układu stowarzyszeniowego.

Nadal się upieracie, że nowy traktat nie jest potrzebny?
Ile jeszcze trzeba błędów wykazać, że coś, co nie jest regulowane przepisami jest złe i można wykorzystać do prywatnych celów?

Osobiście nic nie mam do obecności Hasselandczyków w życiu politycznym Bialenii, ale myślę, że obecnie zbyt mocno rozwinęło się partyjniactwo i układ możnowładców z innych państw. Skrzydełka trzeba podciąć, bo wkrótce nie można będzie podejmować jakichkolwiek decyzji wbrew wizji pojedynczych osób.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Bajtuś

• Obywatel
  • Fanatyk
  • : 55
    • NPE: KH15082500082
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 22:15:57 »
Chciałeś ... masz. Już nikt z Hasselandu nie będzie "mieszał" w RB.
hrabia Bajtuś
Prezes Hasselandzkiego Banku Krajowego
Administrator system EGO
Lord Konstabl Królestwa Hasselandu

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #7 dnia: Sob, 29 Paź 2016, 22:38:15 »
Wyciągnąłem tylko prosty wniosek z wypowiedzi @Piotr Pawel I , że nie można być człowiekiem orkiestrą i nie można reprezentować dwóch stanowisk na raz, a do tego podejmować decyzje po obu stronach. Zahaczało by to o rozdwojenie jaźni. 
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości