13 Sty 2020, 13:55:08
Do portu dobił ogromny okręt żaglowy. Okręty pojawił się z nikąd, wyrusł momentalnie spod wody. Ludzie w porcie byli zdumieni bo nigdy w życiu czegoś takiego nie widzieli. Mityczny okręt, Latający Holender go zwali, zacumował w jednym z boków. Na ląd zszedł kapitan owego statku Davy Jones. Rozejrzał się po porcie, mruknął coś pod nosem i ruszył w kierunku małej budki, z napisem "służba celna". Podszedł tam i basem zwrócił się do kobiety - w którą stronę do Kanugardu? - zapytał uprzejmie. Kobieta nie mogła wydusic się siebie słowa. Statek wyrastając spod wody a teraz stworzenie z mackami zamiast głowy. Dla niej było to za dużo.... Jones zauważył jak kobieta osuwa się z krzesełka i spada na podłogę. Davy zaśmiał się i ruszył przed siebie.....
Witajcie mieszkańcy Federacji Nordackiej! Jestem Kapitan Davy Jones i przybyłem do waszego pięknego kraju aby się tutaj osiedlić i spokojnie wypełnić żywot. Zielony jeszcze jestem także podpowiedzi mile widziane!
P.S mała prośba do administracji. Czy, jeśli łaska oczywiście, można zmienić moje personalia na Davy Jones? Wkradł się mały błąd z małej jest. Z góry dzięki!
Witajcie mieszkańcy Federacji Nordackiej! Jestem Kapitan Davy Jones i przybyłem do waszego pięknego kraju aby się tutaj osiedlić i spokojnie wypełnić żywot. Zielony jeszcze jestem także podpowiedzi mile widziane!
P.S mała prośba do administracji. Czy, jeśli łaska oczywiście, można zmienić moje personalia na Davy Jones? Wkradł się mały błąd z małej jest. Z góry dzięki!

![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)