Boże, jacy wy jesteście głupi... Minęło już kilka lat, a wy wciąż rozpętujecie gównobórze o to, kto kogo tutaj zgwałcił, kto kogo tutaj kogo wyruchał, kto był tyranem, a kto wielkim ucieśnionym. Wiem, że ta dyskusja mnie kompletnie nie dotyczy, ale na tyle budzicie we mnie litość, że mam dla was pewną radę, sugestię: zamiast prowadzić takie jałowe dyskusje, weźcie zajmijcie się swoimi państwami. Gdybyście te dwadzieścia poprzednich postów przeznaczyli na rozwój waszego państwa, to byłoby to o wiele bardziej pożyteczne niż ta bezsensowna dyskusja, która prędzej wam garba przyprawi niż pożytku.
Ja tam lubię podyskutować.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Nikt ci nie każe tu przebywać.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No nie żeby coś, ale każdy woli gdy jego historia jest jasna. Więc my tu próbujemy te niejasności historii wyjaśnić.
(07 Sty 2022, 22:39:22)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Boże, jacy wy jesteście głupi... Minęło już kilka lat, a wy wciąż rozpętujecie gównobórze o to, kto kogo tutaj zgwałcił, kto kogo tutaj kogo wyruchał, kto był tyranem, a kto wielkim ucieśnionym. Wiem, że ta dyskusja mnie kompletnie nie dotyczy, ale na tyle budzicie we mnie litość, że mam dla was pewną radę, sugestię: zamiast prowadzić takie jałowe dyskusje, weźcie zajmijcie się swoimi państwami. Gdybyście te dwadzieścia poprzednich postów przeznaczyli na rozwój waszego państwa, to byłoby to o wiele bardziej pożyteczne niż ta bezsensowna dyskusja, która prędzej wam garba przyprawi niż pożytku.
ZP było państwem trzech idiotów-załozycieli. Insulia jest państwem trzech idiotów-załozycieli i Cesarza. A poza tym sprzeczamy się o to dopiero niecałe dwa lata, litości nam nie trzeba (bo i bodaj nigdy nie okazano), a wszystkie te posty służą państwu. Najjaśniejsza aktywność, czyż nie?
Choć ja akurat skończyłem. Napisałem, co chciałem, czekam na pozwy.
August van Hagsen de la Sparasan