• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traktat Voxland - Westland: problemy filarów Insulii
No wypadałoby trochę, szczególnie, że i Voxland, i Westland aktywne tak średnio...
August van Hagsen de la Sparasan
Sprostujmy: aktywne są wcale.
No właśnie. A zatem wysunę dość odważną i powaloną koncepcję: Voxland i Westland jako jeden podmiot, nowe ZP w ramach Insulii.

I tak wiem, że to idiotyczna koncepcja. Ale jeśli ktoś chce mnie za nią wykopać, to już pisałem gdzie indziej, gdzie chciałbym wtedy trafić.
Dzwonię po statek. Wysyłamy cię na Micrę.

Współpraca? Niechętnie, lecz akceptowalne. Większa integracja? Awykonalne. I sądzę, że to nie tylko moja opinia.
(31 Sty 2022, 16:24:20)Joahim von Ribertrop napisał(a): Dzwonię po statek. Wysyłamy cię na Micrę.
A to najpierw nie do JCM?

Cóż, mam wrażenie że to jakoś całościowa niechęć. A co do awykonalnosci... To ma to jakieś głębsze uzasadnienie?
(31 Sty 2022, 18:30:41)August de la Sparasan napisał(a): Cóż, mam wrażenie że to jakoś całościowa niechęć. A co do awykonalnosci... To ma to jakieś głębsze uzasadnienie?

Takie, że integracja Westlandu i Voxlandu to jak próba włożenia dwóch mózgów do jednych zwłok.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości