http://www.siyah.darmowefora.pl/index.ph...c,9.0.html
Bez komentarza...
Bez komentarza...

|
Co też Emre odwaliło...
|
|
15 Cze 2022, 20:14:07
Fazil od dawien dawna jest odklejony od rzeczywistości. Zamiast normalnie działać to woli odstawiać szopki i robić z siebie ofiarę.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
15 Cze 2022, 22:39:51
Wszystko to jego mulciaki?
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
15 Cze 2022, 22:59:59
Są dowody, poza tym zachowywały się jak multikonta. Odpuszczały mu stanowiska, głosowały na niego i ogólnie jedyne co robiły to dawały mu poklask. Tak samo jak rodzinka Potockich.
Adam Aleksander II
15 Cze 2022, 23:08:15
Miałam tylko napisać to na Discordzie ale wkleję również wypowiedź w tym wątku. Cytat:Wiecie ja tak śledzę cały dzień wasze rozmowy i miałam się nie wtrącać ale tak powiem od siebie... Ja bym na waszym miejscu po prostu przemilczała temat, zlała i dalej nie kontynuowała. Gościu sobie ewidentnie trolluje dalej i prawdopodobnie próbuje zrobić z siebie ofiarę by Winkulia była teraz zła w oczach innych. Koleś widać jest odklejony od rzeczywistości. Wy się kłóćcie dalej, róbcie narrację i aktywność na forum a koleś śmieje się przed monitorem bo ma zabawę w dalszym ciągu. A Bolesław dobrze mu napisał.
15 Cze 2022, 23:16:09
Jeżeli ktoś spoza Winkulii będzie chciał wykorzystać gównianą narrację trolla to już źle świadczy o nich. Jak dla mnie typ powinien dostać prewencyjnie wszędzie bana, a my powinniśmy się skonsultować z PKR i RON, żeby porównać nasze dowody z ichniejszymi.
Adam Aleksander II
15 Cze 2022, 23:55:45
(15 Cze 2022, 22:59:59)Adam Aleksander II napisał(a): Są dowody, poza tym zachowywały się jak multikonta. Odpuszczały mu stanowiska, głosowały na niego i ogólnie jedyne co robiły to dawały mu poklask. Tak samo jak rodzinka Potockich. W sensie to że ktoś komuś przyklaskuje i popiera jeszcze nie czyni z niego klona, ale jestem pewny że administracja ma niepodważalne dowody że sułtan gadał sam do siebie i sam poklepywał się po pleckach.
15 Cze 2022, 23:58:49
Tu nie chodzi o samą czynność a o kilka elementów, które aż komicznie zgrywają się z zachowaniem klonów Potockiego.
Adam Aleksander II
16 Cze 2022, 01:18:54
Serio nie mieliśmy dawno jakiejś Krucjaty. Dawajcie @August vHS @AleksanderNovak, Krucjata Antyemrowa?
16 Cze 2022, 02:24:00
Mogę tylko zapewnić, że Potoccy i Emrowie to dwie różne osoby. Stety, lub niestety
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |