15 Lip 2022, 20:03:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15 Lip 2022, 20:04:38 przez Jerzy I Izaak.)
Szanowni mieszkańcy Transnordaty,
Chce wyrazić w tym poście to jak bardzo jestem zawiedziony aktualną sytuacją.
Ja nie wiem po co była ta detronizacja... Najpierw detronizujecie a potem ponoć przepraszacie mówiąc iż zrobiliście to w imie demokracji!
Co dalej zamierzacie zrobić?
Posadzić już milionowy raz na najwyższym stołku Joahima, Harlina lub Aleksandra Novaka? Czy może dać wreszcie szanse Tymoteuszowi Piechocie aktualnemu papieżowi Klemensowi (niech Bóg go broni!)?
Pozbycie sie w taki sposób mojego rodu i krewnych jest w moich oczach czymś karygodnym.
Bez żadnych rozmów z władczynią itp...
W Transnordacie zostało zaprzepaszczone wszystko co zostało ustanowione wcześniej: ustawy, akty a nawet granica państwa...
Mnie aż boli jak o tym myśle...
W tym momencie życze jednakże powodzenia,
JCW Bazyli Izaak I
Chce wyrazić w tym poście to jak bardzo jestem zawiedziony aktualną sytuacją.
Ja nie wiem po co była ta detronizacja... Najpierw detronizujecie a potem ponoć przepraszacie mówiąc iż zrobiliście to w imie demokracji!
Co dalej zamierzacie zrobić?
Posadzić już milionowy raz na najwyższym stołku Joahima, Harlina lub Aleksandra Novaka? Czy może dać wreszcie szanse Tymoteuszowi Piechocie aktualnemu papieżowi Klemensowi (niech Bóg go broni!)?
Pozbycie sie w taki sposób mojego rodu i krewnych jest w moich oczach czymś karygodnym.
Bez żadnych rozmów z władczynią itp...
W Transnordacie zostało zaprzepaszczone wszystko co zostało ustanowione wcześniej: ustawy, akty a nawet granica państwa...
Mnie aż boli jak o tym myśle...
W tym momencie życze jednakże powodzenia,
JCW Bazyli Izaak I
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg