• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ukrzyżowaliśmy Novaka
Powiem tak: Ustawa o discordzie.
August van Hagsen de la Sparasan
(05 Paż 2022, 13:49:24)August vHS napisał(a): Powiem tak: Ustawa o discordzie.
To jest nieironicznie dobry pomysł.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Polać mu betonówki!
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
(04 Paż 2022, 23:59:46)Kamiljan de Harlin napisał(a): a Joahim mu złośliwie zmieniać nick

"Złośliwie" to ja nick zmieniałem jakieś kilka miesięcy temu Sophie albo dwa lata temu Augustowi zmieniając im nick na obraźliwy. Teraz było to typowe kiśnięcie beki, w dodatku w ramach akuratnie odbywającej się kłótni. Novak się nie zbuntował (a akurat Novak to ten typ człowieka co z buntami nie czeka tylko od razu cię wyzywa), więc ad absurdalis logicas możemy przyjąć że nie miał z tym problemu.

Cytat:Macie dział off-topić, jak macie grubsze tematy o swiecie realnym to niech wędrują tam.

Zwykle bywa tak, że cała dyskusja zaczyna się od jednego luźno rzuconego słowa Novaka (lub kogoś innego, ale nie ukrywajmy że od reala to jest zwykle Novak), czasem nawet w ramach jakiejś dyskusji niby tylko o mikro. I potem zaczyna się jazda. System który wymuszałby ode mnie i od innych uczestników debaty kopiowanie tematu ynbiarskiego, wklejanie go na forum i robienie napierdalanki tam jest głupi, bez sensu i antyludzki. O Rozumie I Godności Człowieka tu nie wspomnę.

Cytat:Jak rozmawiacie z jedną osoba, to nie mieszajcie całego serwera w swoje dyskusje i idźcie na PV.

PV są zbyt ograniczające.

Cytat:Jeśli bicie dzieci byłoby tradycją, to mamy ją dalej kultywować, bo hurr durr, święta tradycja?

Jeśli jest to jedyny element kulturowotradycyjny który łączy społeczność całego kraju... Why not?

I tu pojawia się wielkie pytanie - gdzie ona jest i co będzie obejmować?
Cytat:więc ad absurdalis logicas możemy przyjąć że nie miał z tym problemu.
To dobrze, przepraszam.

Cytat:System który wymuszałby ode mnie i od innych uczestników debaty kopiowanie tematu ynbiarskiego, wklejanie go na forum i robienie napierdalanki tam jest głupi, bez sensu i antyludzki.
Na szczęście nikt, włącznie ze mną, nawet o nim nie mówi.

Cytat:Jeśli jest to jedyny element kulturowotradycyjny który łączy społeczność całego kraju... Why not?
1. Bo to jest po prostu szkodliwe. Insulia ma być rozrywką po męczącym dniu pracy/nauki, a nie ringiem bokserskim, gdzie ludzie się napierdalają słownie.
2. Gównoburze nie są jedynym "elementem kulturowo-tradycyjnym" Insulii. To obraźliwe tak spłycać naszą bogatą kulturowo ojczyznę. Czym jest nasze charakterystyczne powitanie "dasz bór", jeśli nie elementem kultury i tradycją? Czym jest nasza historia przedinternetowa? Czym są dzieła literackie naszych obywateli? One są nic nie warte w porównaniu do dram? Dramy mają nas defniniować bardziej, niż wymienione przeze mnie elementy?

Cytat:I tu pojawia się wielkie pytanie - gdzie ona jest i co będzie obejmować?
Wyjaśniłem na privach.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(05 Paż 2022, 03:43:27)AleksanderNovak napisał(a): Najpierw wieść z zagranicy, teraz gównoburze!! Zetpeńska kultura upada....

Najlepszy cesarz Insulii btw xD
[Obrazek: 99527777916551826.png]
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości