10.10.2019, 18:41:45
Uprawnienia administratorskie nadam za moment. Na przyszłość proszę o stosowne informacje drogą prywatną przez forum - nie zaglądam ani do Rotrii, ani do mikronacji, praktycznie wcale, poza tym działem i okazjonalnymi prośbami, więc proszę o wybaczenie. Mam wiele innych rzeczy do roboty poza mikronacjami i naprawdę, nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego, OK?
Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
P.S. widzę że już ktoś nadał. Niemniej - przepraszam za problemy. Kwestie administratorskie oczywiście można poruszyć na konsystorzu jeśli to konieczne. Zmarły Albert Orański posiada uprawnienia administratorskie ze względu na dostęp do serwera Rotrii - jest jego właścicielem, a o ile dobrze pamiętam nikt nie kwapił się do jego kupna (dobrze pamiętam? jak nie, to mnie poprawcie - mogę się mylić). Możemy ustalić innych administratorów, pewnie, nie ma problemu.
Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
P.S. widzę że już ktoś nadał. Niemniej - przepraszam za problemy. Kwestie administratorskie oczywiście można poruszyć na konsystorzu jeśli to konieczne. Zmarły Albert Orański posiada uprawnienia administratorskie ze względu na dostęp do serwera Rotrii - jest jego właścicielem, a o ile dobrze pamiętam nikt nie kwapił się do jego kupna (dobrze pamiętam? jak nie, to mnie poprawcie - mogę się mylić). Możemy ustalić innych administratorów, pewnie, nie ma problemu.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria

Mam z nim kontakt.

![[-]](https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/rotria/forum/images/duende/collapse.png)