Ale po co je usuwać? Forum i tak długie nie jest. Owszem można usunąć 40 ton na drogach Vaarlandu i Archiwa, które i tak są puste, ale nie ma potrzeby usuwania pozostałych działów. Ewentualnie można zostawić Archiwa i tam przenieść owe działy, bo właściwie po to Archiwa są.
Dlatego, że są puste. Ja nie jestem przeciwniczką istnienia długiego forum w ogóle. Ale skoro jest ono tak skromnie wypełnione treścią, to po co tworzyć działy, w których istnieje jeden lub dwa wątki w dodatku od dawna martwe.
Na razie możemy z nimi nawiązać luźne stosunki, zobaczymy jak będą się rozwijać. W polityce zagranicznej warto byłoby też nawiązać stosunki z sąsiadami. Nie wiem jak wyglądają nasze stosunki z Francją, chodzi mi głównie o sojusz z Polondią i Nordią. Co do sprawy przynależności do OPM to myślę, że należy w niej pozostać, bądź co bądź podnosi to nas na arenie "międzymikronacyjnej".
Mimo wszystko uważam, że powinniśmy skupić się na polityce wewnętrznej i zażegnaniu kryzysu, który ostatnio dotknął Skarland.
Teraz mogę wywnioskować iż jestem całkowicie przeciw temu co proponuje mi Pan i Pańska partia
To, co zaprezentował pan Bianco ma niewiele wspólnego z programem Izquierdy