Autor W�tek: Zapytanie  (Przeczytany 925 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Tomasz Mancini

• Mieszkaniec
  • **
  • Wiadomo�ci: 74
    • Status GG
Odp: Zapytanie
« Odpowied� #15 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 14:04:05 »
Nie lubię chamskich mikronacji, odwołujących się do prostackich skojarzeń i niepoważności. Granicą humoru jest ZSHiW.

Z całym szacunkiem, ale taka opinia o Wandystanie świadczy o braku dystansu do siebie i kiju głęboko zanurzonym w końcówce jelita grubego, a może nawet głębiej ;). Trochę luzu, Wieniawo vel di Falco, czy jak tam się nazywasz. Świat na wykonywaniu innej czynności seksualnej wobec pewnego pana z Niderlandów się nie kończy :)
(-) Tomasz kawaler Mancini
Ambasador Księstwa Sarmacji przy JKM Carlosie III

Offline Norbert I Catalan

• Król
  • Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 2227
    • Status GG
    • http://www.scarlana.eu
« Odpowied� #16 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 15:24:11 »
Tak w ogóle to pragnę przypomnieć, iż Bialenia jest państwem, które ma nawiązane stosunki dyplomatyczne ze Skarlandem ;) Działanie nie na korzyść w stosunkach Bialenia-Skarland jest karalne ;)

A jak ta nazwijmy to dyskusja ma działać na niekorzyść dwustronnych relacji pomiędzy Skarlandem a Bialenią? I gdzie jest zapis prawny mówiący, że działanie na szkodę relacjom dwustronnym Skarlandu z pozostałymi państwami jest karalne?

(-) Norbert I de Catalán
Król Senior Skarlandu i Tytularny Król Francji
"¿Porqué no te callas?" - Juan Carlos I do Prezydenta Wenezueli

Offline Severino Castiglioni-Faradobus

• Gość Zagraniczny
  • Gość
  • *
  • Wiadomo�ci: 28
  • Bądźmy łagodni
    • Status GG
« Odpowied� #17 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 15:37:12 »
Profestroll zwyczajny prawa Bertelli wie pewnie lepiej.
x. prał. prof. dr net. Severino Castiglioni-Faradobus

Offline Carlos de Médici

• Rodzina Królewska
  • Przyjaciel Skarlandu
  • Wiadomo�ci: 463
    • Status GG
« Odpowied� #18 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 15:57:42 »
Jak to przeczytałem, to zacząłem się przez moment zastanawiać, czy dobrze trafiłem, tj. do Skarlandu xD

Umówmy się, dyskusja na temat tego, kto ma kij w zakończeniu układu pokarmowego (w ogóle, to chciałem zauważyć, że to jest moje firmowe sformułowanie niezależnie od tego, czy mówimy o jelicie, układzie pokarmowym, czy odbycie) w kraju z kulturowej grupy tzw. "państw rotryjskich" (określenie autorskie a propos formy i klimatu państwa) to jest skrajny absurd, bo wszyscy macie kije w dupie :D.

Offline Don Cosme Pedro de Médici

• Moderator
  • Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 221
  • Książę Saragossy
« Odpowied� #19 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 16:27:00 »
Panie Pío de Gavilán/Pios Gerakis/Pio di Falco/Pius Jastrzębski/Wieniawa,

Jeśli czujecie się koniem, to ok.

Z tego co mi wiadomo Ekscelencja Maciej Kamiński nie jest koniem. Widać, że Pan jest strasznym ignorantem, i raz zobaczył Pan konia w Bialenii i wszystkich Bialeńczyków określa koniami. Ponadto - pańskie "ok" jest w tym przypadku najmniej potrzebne, każdy decyduje o sobie i ma wolną wolę.

W dzisiejszych czasach nic nie powinno dziwić.

Co do tego, jestem zgodny. Pana przypadek  również mnie nie dziwi. Zmienianie imion/nazwisk i mikronacji jak rękawiczki
świadczy o pewnych zaburzeniach. Niemniej - tacy ludzie też mają prawo być mikronacjach
i nie można ich stygmatyzować bo to działa na nich ujemnie i pogłębia ich zaburzenia. Aczkolwiek w porządnej mikronacji tacy ludzie kariery nie zrobią.

Skoro płeć jest umowna, to i gatunek również :)

Dostrzegam w tym ironię, choć Dostojny nie jest w tym mistrzem. Bo zazwyczaj nosi Dostojny kij w newralgicznym dla człowieka miejscu.

Nie lubię chamskich mikronacji.

Nie znam takich. Może Pan podać jakiś przykład?

Ponadto pańskie lubienie/nielubienie ma najmniejsze znaczenie dla nas wszystkich.

odwołujących się do prostackich skojarzeń i niepoważności.

Nie moja wina (podejrzewam, że to wina (zasługa) Braci z Rotrii), że Pan - jak już wcześniej pisałem - ma kij w newralgicznym dla człowieka miejscu.

Nawet jeśli Pan nie zgadza się z  Magnificencją José Bertelli, należy mu się szacunek.

Jak to przeczytałem, to zacząłem się przez moment zastanawiać, czy dobrze trafiłem, tj. do Skarlandu xD

No cóż, pojawienie się "Braci z Rotrii" (wyłączając z tego Ekscelencję) zaniża poziom dyskusji, to fakt.
Don Cosme Pedro de Médici

Książę Monderii i Saragossy
Sekretarz ds. Wojny
Rektor Akademii Królewskiej w Toledo

Offline Severino Castiglioni-Faradobus

• Gość Zagraniczny
  • Gość
  • *
  • Wiadomo�ci: 28
  • Bądźmy łagodni
    • Status GG
« Odpowied� #20 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 17:29:14 »
Dwaj wielcy Patriarchowie mnie skrytykowali, tragedia  :'( Bawcie się dobrze Skarlandczycy i Bialeńczycy o bardzo zluzowanych tyłkach bez kija w środku. Nic tu po mnie.
x. prał. prof. dr net. Severino Castiglioni-Faradobus

Offline José Bertelli

• Mieszkaniec
  • **
  • Wiadomo�ci: 32
« Odpowied� #21 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 18:53:27 »
Chryste Panie! Największy mikronauta wszechczasów opuścił Skarland. TRAGEDIA! Zostało jeno iść i się powiesić z żalu po nieodżałowanej stracie tak wybitnej postaci!
x. prof. zw. dr hab. net Jose Guliano Montini Bertelli

Offline Don Alberto de Orange-Nassau

• Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 248
    • Status GG
« Odpowied� #22 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 19:12:11 »

Nawet jeśli Pan nie zgadza się z  Magnificencją José Bertelli, należy mu się szacunek.

Należy? Należy to się ładna pani w salonie kosmetycznym...
Magnificencja? Mogę ten tytuł skojarzyć z każdym, ale nie z kimś, kogo największym osiągnięciem naukowym może być połączenie 3 punktów w trójkąt i to też nie za pierwszym podejściem.
Albert W. van Oranje-Nassau
książę Niderlandów, Oranii, Nassau i Mediolanu, hrabia Cremony, Pawii i Mantui, Książę Orański

Offline José Bertelli

• Mieszkaniec
  • **
  • Wiadomo�ci: 32
« Odpowied� #23 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 20:06:04 »
A ja odpowiem słowami wielkiego polskiego poety Tuwima: "Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..., bo to mezalians byłby dla psa".
x. prof. zw. dr hab. net Jose Guliano Montini Bertelli

Offline Don Alberto de Orange-Nassau

• Zasłużony mieszkaniec
  • Wiadomo�ci: 248
    • Status GG
« Odpowied� #24 dnia: Niedziela, 8 Lis 2015, 20:35:14 »
Mógłby Pan stworzyć pozór człowieka oczytanego, znającego w tym wypadku twórczość Tuwima, gdyby nie fakt iż ten konkretny cytat znany jest powszechnie z wystąpienia pewnego polityka, a nawet jego zapowiedź jest identyczna, więc - żenada, Panie "Rektorze".
Albert W. van Oranje-Nassau
książę Niderlandów, Oranii, Nassau i Mediolanu, hrabia Cremony, Pawii i Mantui, Książę Orański