Reorganizacja struktur IOON
1. Zmiana na stanowisku przewodniczącego.
Planuję powierzyć te funkcję Naszemu nowemu obywatelowi, który nazywa się Francisco Vazquez de Saavedra. Chociaż jestem zasmucony faktem, że Pan Saavedra ostatnio nic na forum się nie udziela, ale mimo wszystko uważam że nada się na to stanowisko. Myślę, że sam zainteresowany nie ma nic przeciwko temu.
2. Zmiana stanowisk zastępców przewodniczącego
Wpadłem na pomysł powołać dwóch zastępców, którzy będą mieli różne obowiązki. Jeden z zastępców będzie miał za zadanie rozwój przemysłu i gospodarki w Skarlandzie. Drugi z zastępców będzie miał za zadanie promocję Skarlandu. Uważam, że zastępcy powinni działać na tych płaszczyznach, bowiem i jednego (przemysłu i gospodarki) oraz promocji i reklamy potrzebujemy. Z osobami, którym chciałbym zaproponować te stanowiska skontaktuje się osobiście.
Dopóki IOON działa w Skarlandzie trzeba to wykorzystać i napędzić się w kierunku dalszego rozwoju. Moim zdaniem, obok kwestii prawnych oczywiście, trzeba się rozwinąć właśnie w gospodarce. No i nie wolno zapominać o promocji Skarlandu, nawet jeśli w mikroświecie jest kryzys i nie każdy zwróci na Nas uwage.
Ja osobiście oficjalnie odsunę się od IOON i zajmę się innymi sprawami dla dobra Skarlandu.