Autor W�tek: Biuro Príncipe Felipe de Surme?a  (Przeczytany 2701 razy)

0 u�ytkownik�w i 1 Go�� przegl�da ten w�tek.

Offline Felipe de Surme?a

• Mieszkaniec
  • **
  • Wiadomo�ci: 95
Re: Biuro Príncipe Felipe de Surme?a
« Odpowied� #60 dnia: Pi�tek, 29 Cze 2012, 14:31:30 »
Oczywiście nawiązałem kontakt z osobą, która grała księciem Tomasem. Pozwoliła mi korzystać z tego, że jest moim ojcem i powoływać się na niego, ale oczywiście nie zgodziła się bym nosił nazwisko de Zepp.
Sr.Felipe de Surme?a
Jefe de la Cancillería Real.

Offline Faders ad Vankavig

• Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 661
  • Denat
« Odpowied� #61 dnia: Pi�tek, 29 Cze 2012, 15:54:18 »
Hołota jest synonimem, zastępującym wyrażenie opisujące grupę ludzi, którzy zachowują się w sposób niekulturalny, prostacki a tak właśnie było. Nie miałem na celu nikogo obrażać. Żadne inne słowo nie przychodziło mi do głowy. Trudno jest być jedną i tą samą osobą wśród kilku mikronacji, ponieważ każdy kraj ma swój temperament. Coś o tym wiem...
(*)

Offline María

• Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 770
« Odpowied� #62 dnia: Pi�tek, 29 Cze 2012, 18:40:40 »
Cytat: "Felipe de Surme?a"
Oczywiście nawiązałem kontakt z osobą, która grała księciem Tomasem. Pozwoliła mi korzystać z tego, że jest moim ojcem i powoływać się na niego, ale oczywiście nie zgodziła się bym nosił nazwisko de Zepp.

Prosiłam o dokument, a nie o zeznania.

Cytat: "Faders ad Vankavig"
Hołota jest synonimem, zastępującym wyrażenie opisujące grupę ludzi, którzy zachowują się w sposób niekulturalny, prostacki a tak właśnie było. Nie miałem na celu nikogo obrażać. Żadne inne słowo nie przychodziło mi do głowy. Trudno jest być jedną i tą samą osobą wśród kilku mikronacji, ponieważ każdy kraj ma swój temperament. Coś o tym wiem...

Nawet jeśli, to lepiej takich słów unikać. Nie chodzi tutaj nawet o Surmenie, co o nas. Powinniśmy okazywać innym wspaniałomyślność i szlachetność i nie dawać się sprowokować.

Offline Faders ad Vankavig

• Filar państwa
  • Wiadomo�ci: 661
  • Denat
« Odpowied� #63 dnia: Pi�tek, 29 Cze 2012, 18:56:06 »
Dążmy więc do tego! ;)
(*)