A mi chodzi po głowie, że nie akceptujesz tego, że Manuel i Ciro to moi następcy.
Ja wiem, że ty byś chciał tego Saavedrę jako Króla. Może i ma on doświadczenie w mikronacjach, może i dużo zdziałał. Tego nie kwestionuję, tylko zachwyty płyną w jego stronę. Tak naprawdę to może i jest on dobry, ale w jakiś znaczących mikronacjach to on nie działał. Jest może Rotria, jest Sclavnia i Trizondal. Ale bez przesady Sarmacja, Dreamland czy może inne Al-Rajn to to nie jest.
Posłuchaj, wiem to doskonale, że wg Ciebie on byłby lepszym Królem niż Manuel, ale trzeba to zrozumieć, że Skarland to dla niego kolejny przystanek. On nie utożsamia się ze Skarlandam tak jak ja czy Ty. Dla niego to mikronacja jedna z wielu. Co z tego, że byłby on dobrym Królem skoro w sercu nie nosi ojczyzny. Ja myślę, że lepszym Królem będzie patriota, ktoś wychowany w Skarlandzie - tak jak np. ja czy Manuel, który jako Fadres dużo serca w Skarland włożył. Trzeba docenić te drobne czyny, trzeba docenić przywiązanie a nie karierę.