Tak, poczekajmy jeszcze na decyzję nowego Władcy. Dobrze by było, gdyby mój Ojciec jasno przestawił tutaj swoje stanowisko

.
zaznaczę, że chyba zostałem tu sam 
Nie, po prostu przez ostatnie upały nawet nie ruszałem komputera, bo i bez jego promieniowania cieplnego nie szło wytrzymać...
Co do flagi - jest doskonale. Co do Konstytucji z 2013 roku - projekt, który przedstawiłem koncepcyjnie, czy ideologicznie, nie różni się tak wiele od Karty, z tym, że zawiera to zabezpieczenie, że w przypadku nędznej aktywności i przy niedziałających Kortezach, Król może stanowić i wykonywać prawo. Ponadto, Karta jest strasznie długa - moim zdaniem niepotrzebnie powiela dużo rzeczy z reala, a także daje małe pole manewru/małą elastyczność, gdyż reguluje naprawdę wiele spraw, a jak wiadomo konstytucję zmienić jest trudno, zwłaszcza w systemie parlamentarnym. Stąd, pisząc projekt, starałem się tam, gdzie się da, zastosować odesłanie systemowe, co gwarantuje w niektórych kwestiach elastyczność, a także wciąż organy podejmujące decyzję na podstawie takiego upoważnienia mają legitymację społeczną do działania.
Co do logowania - przy logowaniu się do sprzężonego wordpressa - jakie dane trzeba podać, te ze Skarlandu? Bo jeżeli tak, to niestety system je odrzuca w moim przypadku...
PS Mówię tu o logowaniu z pierwszego linka, bo z drugiego - bezpośrednio na forum, dane "wchodzą" bez problemu. Więc nie wiem, ale najpewniej wymagane jest zatem konto na WP i dane stamtąd.